התנדבות ?

geshem169

New member
התנדבות ?

שלום לכם, אני נכה (לא מוגבל במיוחד, אני יכול לבצע פעילות יומיומית רגילה, כמובן לא לסחוב דברים כבדים, לא לרוץ מהר וכו') בעל רשיון נהיגה וותק של 3 שנים (ללא עבירות כלל) ובעל רכב, אני מעוניין להתנדב באיזו שהיא יחידת התנדבות, 1.למי עלי לפנות ? 2. האם יקבלו אותי בגלל היותי נכה ? 3. לאיזה יחידה מומלץ להתנדב ? אני מעדיף לשמש כנהג או משהו כזה. שכחתי לכתוב שאני בן 30 (אולי זה יוסיף משהו) תודה מראש על התגובות.

../images/Emo189.gif ברכות על הנכונות ../images/Emo24.gif

ראשית תרשה לי לברך אותך מעומק הלב על הנכונות הרצון והמוטיבציה. תלוי מה המגבלה שלך ומה היכולות שלך עקב כך. השאלה באיזה תחום אתה מעוניין לתרום, וכיצד זה ישתלב עם מגבלתך. אני מוכן לדבר איתך, שלח לי טלפון שלך למייל. אני פעיל במשמר האזרחי, ביחידת התנועה של המשטרה ובתנועת אנשים באדום. ושוב תרשה לי לברך אותך ולהעריך את היוזמה המבורכת - מי יתן ואנו הבריאים נהיה מוכנים כמוך לתרום לקהילה !

אין שום מניעה להתנדב

קודם כל, יישר כח על הרצון להתנדב ! מבחינת המשא"ז אין מניעה עקרונית מנכים להתנדב. אתה צריך לגשת לתחנת המשטרה הקרובה לביתך ולבקש למלא טופס 6012 (טופס התנדבות למשא"ז). תהליך הגיוס יהיה בדיוק כמו לאדם לא נכה. כמובן שבטופס יש לציין את המגבלות שלך על מנת שיתחשבו בהן. בסיום התהליך, תוכל להתנדב במסגרת המוגבלות שלך. אם תראה בהמשך שאתה לא יכול להתנדב בסיור תמיד תוכל להתנדב בהפעלת יומן התחנה/מש"ל (מרכז שירות לאזרח) ובתחומי מנהלה שונים. בהצלחה ! אם יש לך שאלות אתה מוזמן להפנות אלי במסר.

למעלה