התנדבות.......

מר קו23

New member
התנדבות.......

השבוע במקום העבודה שלי עשינו שבוע התנדבות לקהילה ,שבשבוע הזה התנדבו המחלקות השונות בעבודה במקומות שונים בארץ ונתנו יד , השבוע המחלקה שלי התנדבה בבית אבות בגבעתיים ואני אומר לכם כמה שזה תורם ונותן הרגשה טובה לנפש לתת ולעזור לאנשים זרים שאתה לא מכיר ופעם ראשונה שאני פוגש אותם . האמת של יוצא לי הרבה להתנדב אבל כשזה יוצא זה הרגשה טובה....... השאלה היא מתי יצא לכם להתנדב בפעם אחרונה ? איפה התנדבתם? מה ההרגשה שלכם הייתה בהתנדבות??? והאם אתם חושבים בעתיד שיהיה לכם זמן פנוי להתנדב!?!?!

מותר לי

New member
יצא רק בצבא ../images/Emo4.gif

הלכנו לגן ילדים לפני חגים ועשינו להם שמח, או שהבאנו את הגן לבסיס שלנו, ואפילו הכנסנו אותם לתוך מטוס (הרקולס
) ועשינו להם פעילויות... זה היה מאד כיף לראות את החיוכים שלהם
והאמת חשבתי על זה הרבה... אני רוצה להתנדב בבי"ח, אבל כרגע אין לי את האפשרות לכך... (וגם אין לי שמץ מאיפה להתחיל...)

ira87

New member
אני מתנדבת כבר יותר משנה

בצער בעלי חיים חיפה, כל יום שישי, היום הפנוי מהצבא ובשבת חורשים פסיכומטרי...חוץ מזה, אני אוספת עכשיו, כמו שכתבתי כבר בשרשור אחר שבו גיליתי כמה המנהלת של הפורום הזה מקסימה
,... דברים חמים לחורף. מצרף קישור גם. בתיכון התנדבתי בבית אבות גם כן. ותמיד צחקתי על זה כי זה היה במסגרת מחויבות אישית שבזמן שחבר'ה בגילי מסדרים ספרים על המדף בספריה, אני מנחמת קשישים וקשישות בודדות. תבורכו כל מי שמתנדב

נרקי

New member
../images/Emo45.gif

התנדבתי בבית חולים
ההרגשה הייתה נפלאה
בעתיד להתנדב? מממ אם יהיה לי זמן פנוי אז למה לא?

התנדבתי במד"א כשנתיים

זה ממלא, זה מספק ברמות מדהימות.. ובכלל, מי שאוהב את התחום של רפואה זה בכלל מאתגר פי כמה וכמה.. בתיכון גם התנדבנו בבתי-חולים ובבתי-ספר לילדים מוגבלים.. לפניחגים וכאלה.. ועכשו אני מתנדבת בצבא
וגם בשב"י [שחרור בע"ח בישראל].. אבל ההתנדבות הכי התנדבותית שלי זה הצבא XD

Dolphinea

New member
אני כרגע בהפסקה אבל...

אני מתנדבת כבר שנתיים בערך באנוש... אני ועוד כמה בנות שלמדו איתי עושות טיפולים רפלקסולוגיים שם... וזה פשוט כייף לקבל בסוף הטיפול חיוכים מאנשים שהטיפול היה כייף להם אני יוצאת משם עם הרגשה כל-כך טובה זה ממש כייף.

vanna

New member
אניי

גם אני היתנתבתי בצער בעלי חיים ההרגשה הייתה ניפלאה ויש שמה כלבים מהממים וחתולים מטריפים אין עליהם מיתגעגעת אליהם.. עכשיו אני לומדת וכבר לא יוצא לי לבוא..

איך פיספסתי את הסקר הזה?

התנדבתי בהמון מקומות.. ב"אנוש"-יש שם חבר'ה שחולים בסכיזופרניה-מה שמוכר לנו כפיצול אישיות. ב"חיוכים"-ילדים חולי סרטן. במועדונית נוער ללקויי שמיעה-שם למדתי לדבר בשפת הסימנים. ב"כוח לתת"-כולכםמכירים את זה.. היום אני בעיקר מנדבת שיעורים פרטיים לילדים שזקוקים לכך.חינם לגמרי... והלוואי ויהיה לי עוד קצת זמן פנוי לבקר יותר במקומות שהייתי מתנדבת בהם המון!! תמיד יש זמן להתנדב...מספיקה אפילו שעה אחת שיכולה לתרום למישהו אחר עולם שלם. אני לפחות,קיבלתי כ"כ הרבה דברים שאי אפשר להסביר במילים. האנשים האלו נותנים כוחות נפש שלא מקבלים בשום מקום אחר!

למעלה