התנדבות

tabali

New member
שביק היי

רציתי לשאול אותך שאלה , אז הנה: לפני כמה שנים (כשהייתי בכיתה יב') הכנתי את עבודת הגמר שלי על תסמונת טוראט (הורי אז היו מגיעים להמון מפגשים) בקיצור חלק מהעבודה היה גם לראיין מישהו מבוגר יותר עם טוראט. הורי הפנו אותי ל(לא זוכרת את שמו) אבל מה שאני יודעת זה שהוא ניהל יחד איתך את העמותה, האם הוא עדיין פעיל? האם הוא בפורום? דרך אגב רק לפני כמה ימים גיליתי מי את!!!! וכשראיתי את שמך ישר נזכרתי כמה דברים טובים הייתי שומעת עליך מהורי!!!

tabali

New member
שביק מי זו

ענת? הבנתי שגם היא פעילה איתך בעמותה? ודרך אגב אימי מוסרת לך ד"ש חמה, איך שהיא שמעה עליך היא ממש התרגשה ושאלה מלא שאלות.

שביק

New member
tabali יקרה, ראשית נעים ותודה

לקבל מחמאות. אני יודעת על מי את מתכוונת. האיש אינו חבר ואינו פעיל בעמותה מזה שנים אחדות. הוא לא ניכנס לאינטרנט בכלל. הוא יצא בטריקת דלת ועל-כן אינני יום היכן ניתן למצוא אותו. אין לנו כל קשר. אכן היינו חברים מאד טובים בתקופה ההיא, וחבל שכך ניגמר. אני כאן, ולשרותך בכל עת. ד"ש חמה להורייך וחג שמח.

שביק

New member
טבלי, ענת זאת ענת. ונכון שהיא

פעילה בעמותה, והיא שימשה שנים רבות כעורכת החוברות שלנו "טור-עט שלי".

tabali

New member
נכון, הייתי קוראת אותם המון

הם גם היו אצל אימי בבית שלה בקיבוץ, עם כל המשפחה. בכל מקרה תמסרי לה ד"ש חמה מאימי.

tabali

New member
היי שביק

תודה רבה על תגובתך המהירה. וכיף לדעת שאת כאן לשירותי שזה דרך אגב מה שאני זוכרת לגבייך: תמיד היית בנמצא. נראה לי גם שאת זו שקישרת ביני לבין אברהם (גילו לי את שמו). בכל מקרה אני בהחלט אמסור ד"ש להורי ואני בטוחה שהם ישמחו (טרם סיפרתי להם על השתתפותי בפורום - משהו קטן רק שלי) אבל עכשיו אני בטוח יספר.

שביק

New member
האם תגלי לי מי הם הורייך? מפני

שעל-פי הכינוי שלך אינני יודעת. אז אנא, גלי לי בבקשה. תודה. להתראות

tabali

New member
../images/Emo6.gifבטח

רחל וקובי זאבי מקיבוץ נאות מרדכי (בצפון) רק שהיום הם כבר לא ממש ביחד!!!

שביק

New member
טבלי, בודאי שאני זוכרת, ואני אפילו

מתרגשת לקרוא שאלו הם הורייך. אז מה שלומם? מה שלום כל אחד מהם? וענת שלנו זאת אותה ענת שאתם מכירים. האחת והיחידה ואין אחרת. אז מועדים לשמחה וד"ש חמה למשפחה.

tabali

New member
../images/Emo6.gif שביק בוקר טוב

איזה כיף לי שאת זוכרת מי הם הורי ויותר חשוב מיהו אחי (החיים שלי) אני מקווה שיום אחד את ואני וכמובן כל החברה ניפגש. יש כבר כל כך הרבה אנשים פה בפורום שאני רוצה לראות, יכול להיות שאני אצליח להגיע מחר, אז אני רק צריכה את הפרטים: איפה מתקיים ובאיזה שעה? שיהיה לך יום נפלא ובהחלט אני אמסור ד"ש.

ady18

Well-known member
התנדבות

אני מעונינת להתנדב מה התהליךל הדרוש לכך?

שביק

New member
עדי שלום רב, אנא צרי אתי קשר

טלפוני 09-7408478 על-מנת שנוכל לשוחח ולשלב אותך היכן שמתאים. הרשי לי לברך ולהודות לך על פנייתך ונכונותך לעזור. זה דבר מבורך תמיד. בהצלחה. מועדים לשמחה. שביק

עדי נשמה טובה.תודה שהגעת לכאן

זהו, שאני לא ידעתי בבלוג שלי להגיד לך במה צריכים התנדבות בעמותה את בחורה מקסימה, שאלוהים יגמול לך בטוב אמן ואמן! יום נעים

למעלה