התנדבות

botner

New member
התנדבות

אני בן 17 וחצי ואני רוצה להתנדבר למשטרה. השאלה שלי האם שאני מתנדב אני גם מקבל מדים של המשטרה?

מתנדב

New member
מדים מקבלים רק היח"מ...

שזה היחידות המיוחדות, בשלב ראשון אתה מתנדב בקלאסי, שזה אומר שאתה מקבל אפוד זוהר של המשא"ז, ולאחר שנה של התנדבות תגיש בקשה ליח"מ, אע"פ שהנך יכול להגיש בקשה גם פחות משנה של התנדבות, אך בכדי להכיר טוב יותר את המערכת ואת מערך ההתנדבות עדיף לך להיות שנה בקלאסי... בהצלחה!

botner

New member
שאלה נוספת

אני לא יכול כבר עכשיו להתנדב למש"ל למג"ב שעושים סיורים בתוך העיר? ולקבל מדים? אני רוצה להרגיש את ההרגשה לפניי השרות הצבאי שלי

לא מה שמתנדב הציע לך ואמר לך

זה בצדק- תראה עדיף לך להיות בקלאסי- תקבל אפוז זוהר וכך הלאה תיצא לסיורים וכדומה. יח"מ(יחידות מיוחדות) זה רק אחרי שנה בערך. ההרגשה של הצבא זה יהיה לך בטירות למרות של המשטרה זה כמו צבא- אבל לא באותו סגנון שבוע טוב שיהיה לך

Elicoz19

New member
תיקון קטן

הנ"ל ציין שהוא בן 17, הוא אינו יכול להגיש בקשה ליח"מ, מכיוון שזה רק לאחר גיל 21 ושרות צבאי.

מתנדב

New member
יח"מ, לא מחייב שירות צבאי

אני ביח"מ ללא שירות צבאי, ועוד הרבה חברים יש לי ביח"מ ללא שירות צבאי כלל...

colling

New member
ליח"מ אפשר ללכת רק מגיל 21

וזה בטח לא קשור להתנדבות בקלסי אין קשר בין הקלסי ליח"מ וגם לא מתקרב אתה יכול ללכת ליח"מ (יחידות מיוחדות - סיור,בילוש ,תנועה,שיטור ימי , תירות ועוד)גם ללא התנדבות בקלסי כלל רק להיות בן 21 ולעבור סיווג בטחוני ובריאות תקינה

מתנדב

New member
אף אחד לא אמר שזה קשור לקלאסי

רק המלצתי לו שבכדי להכיר טוב את המערכת ואת מערך ההתנדבות, מומלץ להתנדב קודם בקלאסי, וההמלצה היא לכל מתנדב חדש שמתחיל להתנדב במשא"ז...

למעלה