התנדבות

inbal h

New member
התנדבות

ראיתי בקישורים של הפורום קישורי לאתרי התנדבות. אני מתגייסת בשנה הבאה ורציתי לנסוע לפני הגיוס להתנדב באיזה מקום מגניב ונידח. רציתי לשאול אם יש פה אנשים שניסו חלק מהדברים ויכולים להמליץ. אני מתעניינת בארצות: אנגליה (לא לונדון), אירלנד, סקוטלנד, אוסטרליה וניו זילנד. תודה מראש

shaishoo

New member
יש ../images/Emo62.gif

יש מקום בדיוק כמו שאת מחפשת, הוא לא ידוע, לא מקבלים אליו להתנדבות כל אחד יש מיון לא משהו שלוקח המון זמן, ראיון, רוצים לדעת שמקבלים אנשים רציניים ואחראים, את צריכה להתחייב לפחות לחודש... זה באזור אירלנד,(ושמעתי גם על סניף שלהם בסקוטלנד9 העבודה היא עם קופים, ככה שאם זה מעניין אותך.. אני אברר עם הידידה האירית שלי שמתנדבת שם...

syair

New member
שלום ענבל

דבר ראשון, אנגליה לא נשמעת לי כמקום נידח. צפון סקוטלנד לעומת זאת כן, יש שם פיזור גדול של האוכלוסיה (מספר קטן יחסית) על פני שטח גדול. את מוזמנת גם לקרא את השאלות הנפוצות על התנדבות. תוכלי למצא שם עוד פרטים על התנדבות בסקוטלנד ואירלנד. לגבי שאר המקומות שהזכרת תנסי את הקישורים ל-woofing

inbal h

New member
תודה

תודה על העזרה, אני אנסה לבדוק את מה שנתת. בקשר ל WWOOFING, מישהו עשה את זה ויכול לתת רשמים? נ.ב. למישהו יש את הספר שלהם (של WWOOFING) ויוכל להלוות לי אותו?

Eldad H

New member
יש WWOOF

ארגון עבודה בחוות אורגניות בכל מיני מקומות, אפילו בישראל יש אחת כזו בבאר-שבע. אני יודע שבניו-זילנד זה מאוד נפוץ.

למעלה