התנדבות

התנדבות

למישהו יש מושג על מקומות התנדבות במרכז שמתאימים לתיכוניסטים וכאלה שאני אוכל אולי להתחבר קצת עם אנשים? אם כן אשמח למסר (במסרים אני אציין עיר ספציפית..אני מנסה לשמור על דיסקרטיות חח)

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
התנדבות

אני לא בטוחה שאני וחברי הפורום הם מקור הידע המוסמך לנושא. בדרך כלל בחטיבה ובתיכון יש פרויקטים של מחויבות אישית ואז נחשפים למה שרלוונטי לאותה עיר. מד"א ומכבי אש זה משהו כללי שוודאי קיים בהרבה ערים. יש פורומים של ערים בתפוז. אולי יש פורום ספציפי ששם תוכלי לקבל מידע מפורט. לא נראה לי שאת נחשפת אם תצייני את שם העיר - אני בטוחה שיש שם עוד כמה תיכוניסטיות
אולי אז נוכל לעזור יותר.

מקומות התנדבות

הוזכרו מד"א ומכבי אש. בנוסף - בתי אבות, מסגרות של עבודה עם ילדים שפועלות בשעות אחרי בי"ס. צער בעלי חיים. מה דעתך להצטרף לתנועת נוער? זו פעילות שבה תוכלי להיות עם חבר'ה בני גילך. אפשר לבדוק במתנ"ס האם יש פעילויות שאת יכולה להשתלב. אני מבינה שחשוב לך יותר התחברות עם בני גילך. תנסי לשמוע מבני ובנות כיתתך אילו פעילויות הם עושים. אולי זה יתן לך רעיונות. אם יש רכזת חברתית בבית ספרך - אפשר לשאול אותה אם היא יודעת על משהו. זו יוזמה יפה - גם לתרום וגם להגדיל את המעגל החברתי. בהצלחה

התנדבות

אני משערת שאת מעוניינת במקומות התנדבות בהם תוכלי לפגוש חבר'ה בני גילך. מה דעתך על הצטרפות לתנועת נוער? אפשר לבדוק במתנ"ס האם יש פעילויות מתאימות. לנסות לשמוע מבני ובנות כיתתך באילו פעילויות הם משתתפים. מקומות התנדבות אפשריים - צער בעלי חיים, מסגרות העובדות עם ילדים גם בשעות אחה"צ, בתי אבות, ספרייה עירונית. כל הכבוד על היוזמה - גם התנדבות וגם הגדלת המעגל החברתי. בהצלחה.

למעלה