התנדבות

hagiti

New member
התנדבות

בוקר טוב וחג שמח קבוצה של 4 ילדים וילדות מאוד רוצים להתנדב על בסיס קבוע. האם יש מישהו שמרכז פעילות כזו ואם אז מה אפשריות ההתנדבות לילדים בני 13 ? שבוע טוב

danielgn3

New member
בנוער העובד במזכרת בתיה קיימת התנדבות...

וקיימים יותר מ40 איש שמתנדבים בלי שום תמורה של כסף...

shlinik

New member
וביותר פירוט^

בקן ניתן להתנדב בכיתה ט' בפרוייקט המסו"קים [מדריכי ספורט וקהילה] שיוצא לדרך בקרוב, ומכיתה י' ומעלה ניתן להתנדב כמדריכים. כמה מחברותיי התנדבו בעבר [בכיתה ח'] בארגון רוטרי במזכרת בתיה. לא ידוע לי מה בדיוק כוללת הפעילות שלו כרגע, אבל אני בטוחה שניתן לבדוק..

baglemaster

New member
סליחה על האיחור בתגובה

אנו בקן מזכרת בתיה של הנוער העובד והלומד רואים את ההתנדבות והתרומה לקהילה בראש סדר העדיפויות שלנו. אני, שקד פלגי מכיתה י"ב, אחראי בקן מזכרת בתיה על נושא הקשר עם הקהילה. השנה אנו מפעילים את פרוייקט המסו"קים (מדריכי ספורט וקהילה) בקן על ידי שתי קבוצות משכבה ט'- קבוצה אחת תשתף פעולה עם אגף הנוער במושבה בהפעלת מרכז לעזרה בלימודים לתלמידים, וקבוצה שנייה תעביר חוגים בחינם לילדי המושבה. בנוסף, אנו פועלים בתחומים נוספים, כמו למשל התרמות לאגודות שונות. כמו כן, השכבות הבוגרות יותר בקן (י'-י"ב) נושאות על כתפיהן את משימת ההדרכה בתנועה, כמובן שבהתנדבות. אני קורא לכל בני הנוער במושבה להצטרף לנוער העובד (הפעילות מתקיימת מכיתות ד' בימי שלישי ושבת), וכמו כן אני קורא לכל מי שסבור שאנו יכולים לעשות משהו למען הקהילה ליצור איתי קשר וביחד נרים פרוייקטים התנדבותיים נוספים. שקד- [email protected]

למעלה