התנדבות במש"ז

999999

New member
התנדבות במש"ז

אני בכיתה ט' ואני רוצה להתנדב למש"ז והבנתי שרק מכיתה י במסגרת המחוייבות אישית אבל אני לא רוצה שיתקעו אותי במקום אחר אלא להיות במש"ז. איך אני יכול להבטיח את מקומי שם?

9999 שלום לך

ספר על עצמך מאיפה אתה- איזה עיר -על מנת שנוכל להכוון אותך המשך יום נעים רועי

הא יופי ברוך הבא

אתה יכול ללכת לתחנת ראשון- לציון- ותברר תפרטים שם יש שם מפקדת בסיס נוער מצוינת חבל על הזמן- בטוח היא תעזור לך והמון הצלחה שאגב גם אני מראשל"צ

שי צה הקשר מה זה משנה?

תראה ככה אני ככה אני יכול לעזור לאותו בן אדם שצריך עזרה-(תעלה מולי במסרים)

ואים הוא בסיןןן סיןןןןןןןןן

תאליד תאילד -אירופה אירופה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

999999

New member
עוד משהו------------->

אני יכול גם ללכת עכשיו למרות שאין לי עדיין 16?

כן אתה יכול ללכת לשם

צוות המפקדים במשא"ז ראשון לציון ממש מצוין הם תמיד יתנו לך סיוע והמון המון הצלחה אם יש לך עוד שאלות תישאל חופשי- אנחנו תמיד פה יום נעים רועי

ESU Boscorelli

New member
אבל לא בטוח שיתקבל....

רק אנשים מקב"א 52 ומעלה.... ופרופיל 72 חחחח אחי אל תיקח רציני זה ברוח הצו שקיבלתי

הא רועי אז בגלל זה הקב"ן שראה אותך

יצא על 21 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח "חוסר תיאום במערכת" ממצב ככה? בכל אופן אני עפתי לישון אני מרגיש זוועת אלוהים חולה משו פחד יאללה בע ביי

999999

New member
עוד כמה דברים....

אני נודניק אני יודע
הבנתי שיש סניף אחד בשיכון המזרח ועוד איזה אחד בעיר, לאן כדאי ללכת? ואולי הקב"ן פחד ממנו אז ברח.... אולי יסכימו שתתנדב למרות המגבלות הנפשיות

ESU Boscorelli

New member
אחי סחטיין על השעה...

דבר ראשון אתה לא נודניק! בשביל זה אנחנו פה... ולא נשמה יש לי פרופיל 97 וקב"א 53 מעל הממוצע ככה שמשוגע אני עדיין לו...

or_k

New member
התנדבות במשא"ז

מחויבות אישית בכיתה י' מתנדב מן המניין החל מכיתה י"א או גיל 17 את מקומך במשא"ז אינך יכול להבטיח במח"א וגם אם תפנה למפקדת בסיס מקומך לא יובטח בגלל שאת השיבוץ קובע מרכז מח"א בבית הספר. מה שתוכל לעשות זה לפנות לרכז מח"א בבית הספר לבקש משא"ז ולקוות שיאשר לך. בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה!!!

למעלה