התנדבות במד"א

התנדבות במד"א

הייתי רוצה לדעת איך זה להתנדב במד"א ואיך המבחנים שם , מכייון שאני מתחילה קורס במד"א ביום רביעי והייתי רוצה לשמוע חוות דעת בנוגע לזה. תודה ושנה טובה

White TiGeR123

New member
../images/Emo103.gif דבר ראשון-בהצלחה!

שלום לך, להתנדב במדא זה דבר ממש כיף לפחות בתחנה שלי (קראון/יהוד) החומר של הקורס ממש מעניין יש חלקים יותר כיפים ללמוד וחלק פחות בעיקרון כל הקורס בסופו של דבר הוא חוויה ממש טובה. קושי המבחנים ממש תלוי במדריכים שיהיו לך המבחנים שהיו לי היו בהתחלה קלים אח"כ ממש קשים (יש בוחן כל יום/מפגש ו2 מבחנים אחד מבחן חצי והשני מבחן סוף ואחריהם יש גם מבחן סוף חיצוני שזה לא המדריכים עושים) אני כבר מתנדב בסביבות החצי שנה -7 חודשים (לא כולל הקורס) ועד עכשיו ממש נהנתי ושוב בהצלחה! נ.ב הקורס לא באמת 60 שעות.... משהו כמו 160 שעות במקרה הטוב (הקורס שלי התחיל בחופשת חנוכה והסתיים 3 חודשים אח"כ)

תודה רבה לך ../images/Emo13.gif

היום התחלתי את הקורס - גם בתחנת קראון. המדריכים ממש נחמדים ודווקא נחמד לי שם
אני מקווה שהשעות יהיו נורמליות ולא 9 שעות בכל יום .. כמו שהיה היום. אבל בכללי הקורס ממש מעניין ונחמד

White TiGeR123

New member
../images/Emo103.gifחח כה

יש לכם אחלה בחלה של מדריכים ודא היום אני רציתי להיכנס אבל תמר לא רצתה אז לא הפרעתי... אולי מחר אני אבוא גם לחצי שעה ככה...

sapirze

New member
איך קוראים לך ?

נכנסו אלינו היום שלושה אנשים אם אני לא טועה.. אין לי מושג מי אלו אבל יכול להיות שגם אתה בינהם חח

sapirze

New member
אני "בעל מעוף "

רק שאני בת ונכנסתי מהמשתמש של אבא שלי..

White TiGeR123

New member
../images/Emo103.gifחח באמת לא הבנתי "גיל:47" ?!?

אני עופר ואני מנחש שאת ספיר... מתי יש לכם עוד מפגשים של הקורס? (ימים שעות)

sapirze

New member
חח כן אני ספיר חח

רק שאני בת 15 חח ויש לנו מפגשים בימי שני וחמישי בשעות 17:00-22:00 , למרות שתמר ואיתמר אמרו שזה יגמר לפני כן..

White TiGeR123

New member
../images/Emo103.gifנחמד לכם...

היום אני לא אגיע כי יש לי קורס משלי (חונכים!!) אבל בחמישי אני במשמרת צהריים ערב.. אז אם ייצא לי להיות בקראון ותמר/איתמר ירשו להיכנס אני אכנס ^^ דא הולך בנתיים טוב כל הבחנים? ויהיה יותר נורמלי לדבר דרך המסנ'/איסי מסנ' [email protected] איסי 400046519

למעלה