התמרמרות קטנה

Anomally

New member
התמרמרות קטנה

קודם כל,למה הפורום גוסס לו לאיטו?! דבר אחר,למה במאדרפאקינ צ'ילה יש איזה 3 הופעות?! מה איתנו?!): מה יש להם לחפש בסין וצ'ילה ואוסטרליה?! ): גורל אכזר.

nameless 0

New member
גם אני לא מבינה

זה ממש מעצבן... אין לי מושג לפי מה הם קבעו את כמות ההופעות שלהם בכל מדינה... אבל הם בהחלט לא חשבו עלינו יותר מדי.... גם רק הופעה אחת וגם קטנה.... לא משהו... באס... =(

AurelieG

New member
אמממ

אני דווקא חושבת שזה די הגיוני שהם יעשו כמה הופעות באוסטרליה סין וצ'ילה.. ופה רק אחת. זה מדינות שיותר גדולות מפה ויש שם יות מעריצים.. חוצמזה שצריך להגיד תודה שבכלל חשבו עלינו... ובאמת מת פה הפורום. מה זה? אני נכנסת לפה כל סופ"ש ואין חדש.. תתעוררו!

o pie

New member
אולי כי צ'ילה גדולה מאיתנו פי ארבע?

והיו רק 2 הופעות בצ'ילה.

Rock Bottom

New member
כייייייי

אף אחד לא כותב ואף אחד לא מעלה כלום חוץ מהפינה של החוליה החדשה שגם בה משתתפים רק איזה 3 אנשים רנדומליים בכל פעם. צריך מנהל שיזיז פה את העניינים. נראה לי שספיר (ככה קוראים לה?) כל כך שכחה שיש לה פה איזה פורום שהיא כחלה בו בטעות ועושה לפה גיחה אחת לחודשיים להגיד סליחה אני מצטערת שאני לא פעילה וזה. אם מישהו מעוניין בתפקיד שיצור איתה קשר או משהו ותסגרו את זה כבר מול תפוז. דווקא תקופה בתז ללהקה, DVD חדש, סיבוב הופעות בעיצומו. יש על מה לדבר. חייבים להפיק לקחים מפורומים אחרים. כבר די מתסכל לנסות להרים פה איזה שרשור לבד ולקוות שמישהו יגיב לו, אני מתייאש מראש לנסות. אם תהיה פה כתיבה מאסיבית יותר אני חושב שכולם כבר לא יפחדו לפחות נושאים וכאלה.. אבל שוב, תזוזה ותחרויות וכאלה. אפשר גם לנסות לעקוץ מתפוז איזה פרס בשביל תחרות כלשהי, אולי זה יעשה פה משהו. ואם הייתי במקום הלהקה, למען האמת, לא הייתי חוזר להופיע פה אחרי הרושם שהם בטח קיבלו על רמת ההפקה בארץ עם כל הפאקים הנוראיים שהיו שם בהאנגר ובאמת תודה שהם חשבו עלינו בכלל.

o pie

New member
הסיבוב נגמר מזמן ../images/Emo13.gif

אני חושב שהפורום יכול להיות יותר פעיל, אבל יש בו רק איזה 5 משתמשים פעילים. צריך פה מישהו כמו איציק שיפתח פה הרבה אשכולות ודיונים, יזיז דברים. שאנשים מבחוץ ירצו גם לקחת בזה חלק והקהילה תתרחב.

תאמין לי שאני זוכרת שהפורום הזה קיים../images/Emo223.gif

וגם אני כבר חודשים מנסה למצוא מנהל/ת חדש והיו כמה מועמדים אבל הם גם נעלמו כל פעם שניסיתי לעשות כאן משהו לא היה הרבה שיתוף פעולה וכבר אין לי כוח לנהל מלא פורומים כמו שהתלהבתי מזה בהתחלה בגלל זה אם מישהו רוצה את הניהול דברו איתי או שתמלאו את הטופס בקשה לפתיחת פורום ותגידו שאתם רוצים לנהל את הפורום הזה והרעיון עם התחרות נחמד.. בכלל לא יזיק לערוך מסע פרסום רציני לפורום הזה אם יש למישהו רעיון לתחרות דברו איתי [או אם ימצא מנהל חדש איתו] ואני אנסה לארגן משהו מתפוז

למעלה