התמכרתי

yanivtr

New member
התמכרתי

התמכרתי לשיר של שאניה- Forever and for always אני פשוט לא מפסיק לשמוע את השיר!!! שיר מדהים! אני שומע אותו שוב ושוב ושוב ושוב ושוב ועדיין לא נמאס לי ממנו

i love gina

New member
זהו קסמה של שאנייה......

מה לעשות....... האמת, אני גם אוהב את הגרסה ה'מזרחית' של השיר.... הוא נחמד כזה...... עדיין אבל לא ראיתי את הקליפ המדובר. אגב, יניב, אז אני ממליץ לך בחום לרכוש את הדיסק up שלה, אם אהבת את השיר הזה.....

../images/Emo175.gif שיר נחמד+

אני לא מת על השירים של שאניה אבל יש לה שירים נחמדים

../images/Emo175.gif טוב החלטתי לאמץ לי אייקון

לקיץ אני מקווה שאני לא ישכח לשים אותו חחח גזוז מי בימינו קורא לשתייה גזוז חחחח

i love gina

New member
אה, נכון... שכחתי. ../images/Emo3.gif

אז תוריד את הדיסק לפחות.... תאהב אותו! (את הרד ורז'יון כמובן....)

smgfan

New member
לשאניה יש אלבום ממש יפה../images/Emo45.gif

והוא מאוד מרגיע. מומלץ לשמוע אותו בבקרים או בלילות - אבל הכי הכי בנסיעה!! במיוחד ליד ים...
עוד שירים מומלצים מתוכו: Up (אחד הסינגלים הראשונים שלה מהאלבום- הקליפ שודר רק בארה"ב
) Juanita (שיר בסגנון ספרדי) !Nah It Only Hurts When I'm Breathing (בלדה מרגשת וקורעת...) Wanna Get To Know You That Good Ain't No Particular Way When You Kiss Me (בלדה עוד יותר קורעת
)

i love gina

New member
מרגיע הוא לא, דווקא די מקפיץ....

כל השירים פה, רובם לפחות מאד קופצנים- מכאן השם up! והבלדות, ובכן, הבלדות הטובות שלה נמצאות באלבומים קודמים. הבלדה הכי יפה, שאולי הכי מתקרבת זה באמת שיר 7. IOHWIB. ואני גם אוהב מאד את הדיסק הכחול לעומת רבים מאד שיתאכזבו ממנו. Juanita נשמע בו פיצוץ, ועוד רבים רבים אחרים שנשמעים בו ממש מגניב! מה אתך סמגפן? אהבת את הכחול?

m L m

New member
תודו שחכיתם לי ../images/Emo3.gif

מה אומר ומה אוסיף? המעריצה של שרה מישל פייפר (
) צודקת! אני אוהבת לשמוע את הדיסק בעיקר בנסיעה - שמה פול ווליום וצורחת עם שאנייה (מה לעשות, אני פשוט לא יודעת לשיר בצורה נורמלית) אני דווקא לא ממש אוהבת את IOHWIB אלא יותר את forever and for always והקליפ שלו לדעתי מושלם! עכשיו חזרתי מהים ופשוט לא יכולתי שלא לחשוב על הקליפ

i love gina

New member
אוף אני מת ללכת גם לים....

אבל מפחידים אותי ואומרים שתצמח לי עין שלישית אם אני יכנס...... מירי, בטוח ללכת בלי להסתכן להפוך למוטציה, נכון? וכן , גם fafa (חחח.. קיצור משעשע... פאפא....) שיר יפיפה... לצערי קליפ עדיין לא ראיתי, אבל תמונות כן.

m L m

New member
בוא אני אגלה לך סוד

אני אף פעם לא הולכת לחוף בת"א! רק להרצליה או לקסריה! אבל אף-פעם לת"א
אממממ.... עדיין לא עשיתי את החידון. (אני אעשה מחר)

smgfan

New member
תיקון קטן: "שרה מישל גלר" ../images/Emo13.gif

מה זה פייפר?

m L m

New member
אם לא הבנת....

אני יודעת שזה לא פייפר. אבל התאים לי באותו הרגע לכתוב את זה

14מתן

New member
עוד עוד עוד תמונוווווווווווווווות

די די אניפשוט מתפרע!