התמכרתי לרכיבה....

ברז

New member
התמכרתי לרכיבה....

אחרי הפסקה מגיל 12, חזרתי לרכב על אופניים...בגיל 24 החיים נראים מצויין. קניית אופניים הסתברה כאחד הדברים הכי טובים שקרו בחיי! אופניים! אני גר במרכז ת"א ויום אחד פשוט נמאס לי להתקע בפקקים ולהגרר עם אוטובוסים לכל מקום, נשברתי וקניתי אופניים זולות (450 ש"ח) ואז התחלתי לנסוע, מהבית לעבודה, מהעבודה לבית ולפתע קיבלתי תיאבון והתחלתי לטייל ברחבי ת"א, דרום, צפון, בוקר, לילה. אחרי חודש, נמאס לנסוע לי על אופניים שמתקלקלות ומתפרקות כל שני וחמישי, שדרגתי את האופניים ה"ישנות" לחדשות בתוספת של כמה מאות שקלים נכבדים וכעת אני מחפש מסלולים מהנים באזור המרכז...אין לי רכב, כך שרצוי שיהיו מסלולים קרובים לת"א ובסביבה. אז מי שמכיר, אפשר להשאיר הודעה בפורום או לשלוח לי אימייל. תודה רבה ורכיבה מהנה! ארז ברז

Lance_Armstrong

New member
איזה ישן ../images/Emo6.gif

אחרי הרכיבה בבוקר הלכתי להתקלח אכלתי ארוחה בריאה וחצי שעה אחרי זה הלכתי לישון וקמתי רק ב6 בערב... אני מרגיש כמו שור עכשיו

zinger d 1

New member
ברוך בואך למועדון...:)p

מסלול קלאסי יקח אותך לאורך גדות הירקון ועד לראש העיין יש מעט חול בדרך אפשרות נוספת היא השטח המדובר באזור רמא"ג ועוד...

ברז

New member
תודה רבה....

אני אנסה זאת היום.... האם שווה להשקיע בביגוד לרכיבה? בכפפות? האם יש הבדל מהותי מהמכנסיים הקצרות והגופייה המרופטת שאני לובש בזמן הנסיעה?

zinger d 1

New member
כפפות=בטיחות יעני מומלץ בחום..

מכנסי רכיבה רצוי עדיף טובות אמור לעלות בסביבות 200 ש"ח כל השאר אופצייה...

למעלה