התמכרתי לזה

התמכרתי לזה

כבר מגיל 5 אני עושה ביד ועד עכשיו ואני לא יכולה להפסיק וצומחות לי הרבה שערות בקו הביקיני ובקו של הטוסיק)עכשיו אני בת41(ואני לא יודעת 1.איך לעשות שלא יהיו לי שערות2.איך להפסיק,האם אתם יכולים לעזור לי ולייעץ לי,בבקשה זה דחוף ומאוד חשוב לי!...

14 לא 41 נכון?

וואו, גיל 5... ואני חשבתי שאני גיליתי את העינוג העצמי מוקדם. מה זה "לא יכולה להפסיק". אם את לא יכולה להמנע מזה פעם ביום - המצב סביר. אם את מרגישה צורך כפייתי לאונן (נניח - כמה פעמים ביום, ולא מפסיקה לחשוב על זה, או נמנעת מפעילות אחרת כי את כבר חייבת לאונן) - אז את בבעיה, מהסוג שדורש אפילו עזרה מקצועית (כי התנהגות כפייתית היא בעיה רצינית). בכל מקרה - השערות שצומחות לך לגמרי לא קשורות לאוננות, הן קשורות לגיל. הן צומחות לפי התורשה במשפחה אצל כל נערה מתבגרת בשלב מסוים. זו לא הבעיה. ואם זו הסיבה היחידה שאת מוטרדת מהאוננות - אפשר להרגע.

ארטימיס

New member
חח גם אני התחלתי בגיל 5 בערך

התחלתי עוד לפני שהייתי מודעת בכלל למה שאני עושה :)) אממממ חמודה!! למה להפסיק? מה יענו את עושה את זה מס' פעמים רב ביום וחושבת על זה כל הזמן או מה? צמיחת השיער לא קשורה לאוננת.. את מתבגרת וככה זה אצל בני האדם .. הם מתחילים להתכסות בפרווה :)) חחח

למעלה