התמכרתי לגמרי..

התמכרתי לגמרי..

סודוקו..אוקי..אני לא בשלב ממש מתקדם..אבל התמכרתי..ויש שלבים שלא עוברים מהר.. מי מכם משחק את זה? אני בשלב על כרטיס שכבר מנסה אותו במשך שעתיים...

SUPER BALL TODAY

זה כמעט כמו חג..כולם עסוקים בלעשות קניות להיום בערב.. אז בבית היום...משחקת..ולא בא לי לעשות כלום..אז שוברת את הראש במשחקי חשיבה..מה רע?

אני לעד...

על זנבך

° זואי °

New member
תגידי

אם אני אכתוב לה משהו היא תגיד שאני משועעמת מספר 3? מתאים לי מספר 3, זה מספר טוב בתורה

מי משועמם פה..כי אני דווקא

נהנית מסודוקו ובאותו זמן מתכתבת עם הילדים במסנג'ר ועונה לאימליים..אז סה"כ היום יום מנוחה...

° זואי °

New member
צומת?

זה לא אופו עומדות הבחורות העובדות? מוותרת על צמתים, בחורות לא עושות לי את זה. יש לך משהו אחר להציע?

עכשיו תסבירו קוקו וזואי את

התגובות בשירשור הסודוקו..(שפתרתי את האחרון ועובדת על אחד אחר) לאילנה.. כי אני ממש לא הבנתי לא את ההומור / את הקשר/או את העוקץ

יש לי כמה שניות פנאי...

הנה מסבירה... אמרת סודוקו... היא אמרה לך משועממת... אני טענתי שסודוקו לא בא משעמום...בדרכי שלי
נגמר לי הפנאי...אחזור כשיחזור.

סודוקו זה טאראפיה כמו סריגה או יוגה

כל אחד צריך למצא לו משהו שהוא אוהב כיוון שגמרתי ספר אחד עכשיו לא אתחיל אחר היום ועבודות בית ממש לא בראש שלי הבן ישן להוליך את הכלב? שילך לבד. קניות לא בראש שלי קר..אז לא הולכים לים אז מה שנשאר..זה סודוקו..אחלה של משחק..

לא ראיתי קשר אבל משחקת און ליין

http://www.soduko.org/sudoku-play-online.php מנסה להגיע כבר לשלב של הבינוני..אך ייתכן שהמוח כבר הסתייד..

למעלה