התמכרות ?!

s h o o b i

New member
היי אנשים ../images/Emo13.gif

וואי לא ידעתי שיש פורום ל YES REAL חחח אחלה ערוץ ראית "הרווק" ו נ"רווק 2" ואני רואה "פרדייז הוטל" ואממ "הרווקה" אתמול ראיתי פרק ראשון.. אז מה ככה? ממצב? :)

adidas12

New member
היי מה מצב?אני חדשה כנסו שניה......

אנ'לא ממש חדשה הייתי בפורום ובצ'אט בפרוייקט וואי אז זה בערך אותם אנשים לא? אז טוב אני חזרתי לכאן והתוכנית "רדייז הוטל" תוכנית בת------זונההההההה(במובןהטוב כמובן.....) אחלה תוכנית משהו בן זונההההההההה
שאלה ... בעד איזה חבורה אתם עם איזה חבורה אתם?
של איימי והמאגניבים השווים והכוסונים?
או של דייב אף ארוך
(מיסטר אף כמו של מורה בשכבה שלי) קית'(כמו שימי תבורי עינייים גדולות)
שרלה(הברבי.. ודומה לבריטני... שרלה=שרלילה כמובן...)
וטרה שזאת (החלב טרה.....)
... ???תענו....

creep14

New member
היי אני חדש......

סוף סוף מצאתי פורם של סדרות ריאליטי...... בכל אופן גם אני מכור לסדרות ריאליטי בעיקר פרדייס (דזירה ***איימי כלבה) והישרדות,הרווק וכל אלה.... מישהו הוא יודע עם יש עוד עונה של פרדייס?? ואיפה היא תשודר אחרי שהערוץ ירד??(יס המנייקים)

שלום! אני חדשה !

היי אני נוי בת 15 רואה פרדייז הוטל מהפרק ה-4 אולי ואני מתה על בו!!! אני גם בפורום-:"חברים" ומתיו פרי

Boran

New member
ברוך הבא

קרא בבקשה את כללי הפורום הם נמצאים ב"הודעת המנהל/ת" ליד שם הפורום

yoooni

New member
הערוץ עלה במקור רק לתקופת החורף

זה תוכנן מראש. חוץ מזה כמה כבר ריאליטי יש להציג?

בואנה יחוצפן חוצפנית

קית טרה ושרלה שולטים!!!!!!!!!!1 בקשר לדייב הוא סתם עוף מוזר

עכשיו אני קוראת הודעות ו...

אני חשבתי שזה פורום רק של םרדייז הוטל! חח אבל לא נורא:)

SurvivorManic

New member
לא ממש לא~!

כן הפורום מוצף בהודעות של פרדייז, אבל במקור זה פורום הישרדות, ואז פורום ריאלטי TV ועכשיו פורום סדרות מציאות.

Boran

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

קראי בבקשה את כללי הפורום הם נמצאים ב"הודעת המנהל/ת" ליד שם הפורום

mery123

New member
התמכרות ?!

שלום אני חדשה כאן ומיותר להגיד שהתמכרתי לערוץ ואני תוהה אם זה נורמלי שאשה נשואה עם ילדה,אשה בת 32 תתמכר!! דבר שכזה. אנ שנים לא צופה במכוון בטלנובלות כדי שלא אתמכר.ופתאום סתם מתוך התעניינות צפיתי בערוץ וכעת מתחילת הערוץ ועד היום אני צופה ברוק 1רווק 2וכעת ברווקה.וכיוצא בזה גם פרדייז וכל השאר.אני פשוט ויתרת על כל הערוצים והתוכניות שעיניינו אותי כמו יאיר לפיד'ותוכניות נוספות. אני מגדירה את עצמי כאשה אינטילגנטית (מורה בעוונותיי) אבל פתאום נראה כי כל מה שמענין אותי בטלוויזיה זה זה!! כולם במשפחה וחברים יודעים שאי אפשר לדבר איתי בשעת צפייה. אז שוב השאלה המתבקשת זה נורמלי????.....טוב זה סתם בצחוק..כולי תקוה שהערוץ יסים את שידוריו ובי נשבעתי שלא אתמכר...

Boran

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

קראי בבקשה את חוקי הפורום הם נמצאים ב"הודעת המנהל/ת" ליד שם הפורום

LOVEtheMcMAHONS

New member
השבועה שלך שווה כקליפת השום

הרשי לי להודיע לך - את נורמלית, כל עוד לא הוכח אחרת. וזה קל להגיד "לא אתמכר". מזכיר לי אותי לפני שנה וחצי, לפני שהפכתי לג'אנקי סדרות מציאות שרואה בממוצע חמישה...אולי 10 סדרות מציאות שונות....ביום ! ושוב...זה נורמלי !!! נורמלי !!! נורמלי !!! נורמלי !!! זהו. נרגעתי.....נורמלי !!!...סליחה...ברח לי. טוב, זזתי לראות איזה פרק ריאליטי או שניים, או 10. נורמלי !!!!!!!!!!!!!!!!

adidas12

New member
רציני כנסו....

אנשושים מה קורה?< למה אתם לא מברכים אותי שאני חדשה בפורום אני יבכה חחח סתם עזבו... אממ נו צענו לי באיזה חבורה אתם???????? של איימי והשאווים? או של קחת' וה... עדיף שאני לאיפרט כמובן? ץענו לי ....

זה לא משהו נגדך.. פשוט היו כבר

שרשורים כאלה ואני חושבת שממש מיצינו את זה.. כל אחד הבהיר לצד מי הוא.

למעלה