התמכרות

moryon

New member
sunset,ברבורה.

לפעמים אני מתפללת שמישהו יזרוק אותי לחדר סגור ויזרוק את המפתח לתקופה. אני יודעת שאם זה תלוי בי אז אני לא חזקה מספיק. אני מקנא בך,שהחיים אילצו אותך לעבור מעל זה ומאחלת לך שזה יישאר ככה.שגם אם תחזור לזה,אתה תשלוט בזה ולא זה בך. אני מקווה שהחיים ימשיכו להוביל אותך בדרך הזאת ומקווה אותו הדבר גם לעצמי.פעם האמנתי שיש לי ייעוד מסויים.אני מקווה שזה לא זה. ברבורה. תודה לך על המילים החמות והמחזקות.זה אומנם נראה לי חסר סיכוי אבל עדיין מעודד.אם אפשר,הייתי רוצה לשאול אותך משהו.אם את מדברת מנסיון.אם עברת גמילה או משהו.אם כן הייתי שמחה לדעת מה הביא אותך לזה.מה היה הדבר שהכריע את הכף.אם לא,זה לא משנה.

../images/Emo24.gif אוה יקירה ../images/Emo23.gif

אין "אי אפשר" פשוט לא קיים ... אי אפשר עזב את הארץ למקום לא ידוע... יש: קשה, כואב, מתסכל, מרגיז, משגע, נמאס ואת מוזמנת לכתוב את כל היתר...מצידי בשני דפים או יותר... אין "אין סיכוי..." את הסיכוי, אנחנו הסיכוי.. ואנחנו אוהבים אותך כמו שאת.

א. אני מתנצלת ../images/Emo140.gif על הבלבול...

האמת? אין לי "ב". עצוב לי לשמוע שנער, איש צעיר כל כך (יחסית, הכל יחסי) כבר עתה נושא על גבו שק של בעיות, תסכולים, חוויות שליליות שהביאו אותך להחלטה הנחרצת כי: " החיים האמיתיים פשוט לא מצדיקים להתנהג אחרת " מעודדת אותי העובדה שאתה אומר "לפחות עדיין לא..." היצמד להרגשה של.."עדיין לא" מבטיחה כי יום יגיע ואני מקווה כי קרוב הוא היום - בו תגיע לתובנה ולהארה פנימית כי, לעולם הזה יש הרבה פינות, הרבה אור וטוב יש בו, לכל אחד ואחת מאיתנו יש את הרשות להשתמש בפינתו איך שיחפוץ כל עוד אינו מזיק לאחרים הרוצים וחושבים אחרת.. הייתי מוכנה לתת הכל כדי להראות לך את ה"אחרת" - אני מכירה אותם אישית, ולא בכדי אני אומרת "אותם" כי יש הרבה "אחרת" לא כל "אחרת" מתאים לכל אחד אבל !!! כל אחד יכול למצוא את ה"אחרת" המתאים לו... הישאר כאן - מבטיחה לך שתראה הרבה סוגים של כאב, צער, שמחה, קושי, הבנה - העיקר הוא שאנחנו ביחד.. ואנחנו כביחד - לא מבקשים הרבה - רק להיות ביחד... להבין, לפתוח ידיים ולב ולפעמים, כן לפעמים גם להקשיב. הלוואי בן, שיכולתי לקחת מעט מעוצמת הכאב שלך... כי אהבה יש לי מספיק לכולם...

Sunset Night

New member
אני יודע איך האחרת הזה נראה

יש לי מאניה דיפרסיה. אני זוכר טוב מאוד כיצד כל הרע שבעולם פשוט מתנדף ללא כלום מבלי כל סיבה. הבעיה היא שאני גם יודע בדיוק איך זה להיות בקצה השני של הספקטרום. ושני הקצוות האלו הם כ"כ משכנעים, כ"כ אמיתיים, אני כבר לא יודע מה אמיתי ומה לא. במה להאמין ובמה לא. אז אני לא מאמין בשומדבר. ואז כשבאים ואומרים לי "סמים זה מזוייף, החיים האמיתיים זה מה שבאמת שווה", אני מסתכל על הבנאדם הזה ואומר לו שאין לו מושג בגרוש על מה לעזאזל הוא מדבר.

../images/Emo23.gif שום דבר אינו מזוייף ...

לא. שום דבר אינו מזוייף, לא הרגשות המתפרצים בזמן ה - High לא נכאות הרוח, השפל, חוסר היכולת - בזמן ה - Down, ולא.. גם לא הסמים... את כולם חווים בכל תא, בכל נים, בכל הנשמה...כאשר הם שם... חיים אמיתיים? מה זה? למי זה נכון? האם חיים אמיתיים שלך מתוייקים תחת אותה קטגוריה כאלה שלי? לא נכון לומר למישהו "חיה חיים אמיתיים" אולי רק משום ש"האמת" אינה אבסולוטית, אולי מפני שלכל אדם ה"אמת" שלו.. אבל, כן...יש אבל...
אם היתה "אמת" בסמים, אם ניתן היה לומר ולו דבר אחד טוב בזכותם.. אילו לא ידעת, בדיוק כמו שכל האחרים יודעים (וכולם באמת יודעים, השאלה מה עושים עם הידיעה..) לאיזה תהומות אינסופיים, לאיזה סחרחרה, לאילו נזקים בלתי הפיכים הם גורמים, אילו היה בין הסמים "ולו צדק אחד" גם אם אינו אבסולוטי - לא זו בלבד שלא היינו כאן, פשוט - לא היה בנו צורך... מאנו-דפרסיה וסמים אינם בדיוק מתכון לחיים - לא טובים ולא רעים... לחיים..פשוט לחיים... אל תלך מאיתנו, גם בעיתות של שמחה גם בעיתות של עצב - אתה הרי כמו הים... פעם הוא רוגע - פעם גועש.. והים, באשר הוא, הוא ההתחלה של הכל... אוהבת אותך בכל שיש בי... ואין זה משנה לי כלל מתי

Sunset Night

New member
צודקת, אבל

התהומות האפלים, המסחררים וחסרי התחתית שהחיים האמיתיים הציבו בפני, היו נוראיים הרבה יותר מאלו שהסמים הציבו בפני. תלולים הרבה יותר. השאירו צלקות גדולות בהרבה. היתרון הוא, שהם לימדו אותי המון. בניגוד לתהומות של הסמים, שכל מה שהם עשו זה להרוג לי תאי מוח. אבל עדיין.. הבנת את מה שאני מנסה להגיד. החיים לא הוגנים. "הוגן" זו מילה שהומצאה ע"י בני האדם, בניסיון נואש להתכחש לאכזריות הברוטלית שהמציאות מסוגלת לגלוש אליה ככה סתם ללא כל סיבה ומטרה. המילה "הוגן" אינה קיימת בטבע.

למעלה