התמכרות

• פותח הנושא r66
  • פורסם בתאריך

r66

New member
התמכרות

נא לצחוק בשקט מאז שהצטרפתי לפורום נגמלתי מקניות באמצעות האינטרנט. וואו, לדעתי כרטיס הויזה שלי חטף שבץ. איזה כיף. מקווה שלא אצטרך עזרה להיגמל מהפורום הזה. מתה עליו. רינה

לr66../images/Emo50.gif

בסד לr66 תמשיכי כך ואולי אני ילמד ממך איך עושים זאת בתודה מראש עליזה

zivadina

New member
אני נגמלתי מזמן

אחרי שהמוכר חייב אותי כפול ולא הודה בטעותו. לא הצלחתי לבטל את רוע הגזרה גם אחרי 20 טלפונים, והבנתי שקניות כאלה מזמינות טעויות וחוסר שליטה על כרטיס האשראי.

זהבה נ

New member
אני באופן עקרוני לא רוכשת דרך הרשת

כנראה שאני צריכה להרגיש את המוצר ואת השקית בידיים.
אולי זה בעיה של תחושה??????? גם ככה כרטיס הויזה שלי כבר מאוד משופשף, אין סיכויי שהוא יקבל שבץ, בעלי יקבל את השבץ לפניו
(בהלצה כמובן). אבל אני מאוד שמחה בשבילך על ההתפתחות הטובה בגללנו. קבלי על כך חיזוק חיובי
וגם פרחים מכל הסוגים
והנה אני יכולה לשלוח לך גם מכונית ספורט ממש בחינם
וגם אפשר לשלוח לך מתנה מטוס
ישר עד ה
. והכי כייף שזה כלל לא עולה כסף. נו איך ההרגשה עכשיו?????????? ביי

אלי ו.

New member
אוי את לא בעינינים

ממש כאן יש פורום תמיכה למכורים לאינטרנט. משום מה נראה לי, שלעשות פורום תמיכה הדדית למכורים באינטרנט, זה כמו לעשות מפגש לאלכהוליסטים אנונימיים בפאב, אבל מה אני יודע?!

דליה.ד

New member
אז תראו גמילה מכורח הנסיבות...

הקיבוץ שלי בצרות (ולא אנחנו ממש לא מליונרים), אז הגבילו אותנו להוציא בחודש 800 ש"ח במזומן ועוד 2000 ש"ח בויזה (ואם יש תשלומים קודמים אז זה נחשב בתוך ה2000). נסו לקיים משפחה של 7 נפשות בתזרים מזמנים של 2800 ש"ח בחודש. מה זה נגמלתי...בגדול!
אני כבר ילדה גדולה ונאלצתי לבקש עזרה מהורי כדי שאוכל לספק צרכים בסיסיים לילדים.

zivadina

New member
חוברת "מה לא נקנה"

כך אני קוראת מזה כמה שנים לחוברות של כל חברות האשראי ואחרות שמנסות לפתות אותנו לקנות דברים. בדרך כלל מקבלים דבר עלוב יותר מהצילום בחוברת. אז מאז הויזה שלי מתנדנדת בין חסימה לחידוש, אני קוראת כך לחוברות האלה ובכך מונעת מבני הבית להתפתות. ובאינטרנט אנחנו לא קונים מאז אכזבה לפני 3 שנים, מה עוד שהנער מרמת השרון שחדר לפנטגון סיפר שמי שרוצה יכול לפצח את כל המידע שעובר ברשת ולהשתמש בו.

למעלה