התמכרות

LemonLimeLilach

New member
קטנטנות

אני זוכרת כשעברתי למודיעין ובהתחלה לא היה לי כבלים והייתי בדיכאון של החיים שאני מפסידה פרקים
ואז לשכנה שלי ממול עשו כבלים והייתי הולכת אליה כל יום לראות. אבל התמכרות אמיתית ברמות של אובססיה - המורדים

כל סדרה שראיתי לא פיספסתי פרק!!

אבל בעיקר בובה פראית קטנטנות אנטלנולה יש מצב לאהבה 406 וכמובן המורדים, ועכשיו רבלדה

ToXic BoY17

New member
אממ קריסטל../images/Emo70.gif../images/Emo188.gif

ואז טופז ואז סלסטה ואז אנטונטה ואז סלסטה תמיד סלסטה ואז קטנטנות!

Pollitaaaaaaa

New member
לא נכון ! יהודה סעדו הכוכב האמיתי!

הדר פחותתתתתתתתתת
חח בגלל החתימה אין על יהודה,איזה מלך
לוקח את כולם בהליכה!
והוא כזה בובי גםםם
חחחח

ToXic BoY17

New member
חח הבהלת אותי../images/Emo70.gif...../images/Emo188.gif

איככככס סעדו נראה כמו מחבל ושר מהאף וחוצמזה הוא מעפן לגמרי... הדר עוזרי
שולטטטטטטטטת

בJדJה

New member
מממ

"המתחזה"-אבל אני עד היום לא מבינה למה ראיתי את זה חחח "קטנטנות"-רק מהעונה ה4 העונות הראשונות לא יפות לדעתי..למרות שגם הרביעית לא משהו אבל היא עוד בסדר.. "בובה פראית" "חברים לנצח"- ראיתי רק עד שהחליפו את בלינדה(
)עשיתי חרם אפילו תפרק האחרון לא ראיתי. ו"אמי-הילדה עם הילקוט הכחול" חחחחח שזאת סדרה ממש ממש יפה אבל הזויה לגמרי חחח "רבלדה" אה וראיתי גם תשוקת הנצים אבל רק עד שליביה התאבדה עכשיו זה ממש מגעיל.. "אני צועני" ו"המורדים" והייתה איזה סדרה חמודה כזאת בערוץ אחד עם ילדה קטנה שהכלב שלה מדבר(אבל לא שומעים אותו..) זה היה רק בימי שבת סדרה ממש חמודה לא יודעת איך קוראים לה ראיתי אותה רק פעם ב.. זהו אני לא חושבת שראיתי עוד..אולי כן אבל אני לא זוכרת חחחח

sdavid1

New member
ק=ט=נ=ט=נ=ו=תת../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif-+בשורה טובהה

קטנטנות חוזרתת בעונה שמינייתת ישששששששששששששששששששששששששששששש

כן אני יודעת איזה כיףףףף

רק חבל שאני לא אוכל לראות כי אין לנו את החבילה של ערוצי הילדים! ואבא שלי עשה חסימה לערוץ ויוה!!!

sdavid1

New member
אין לך ערוץ הילדיםם? ולמה הוא חסם א

ת ערוץ ויוה?? אז איך את רואה רבלדה?

למעלה