התמכרות מוזרה

JackSoul

New member
התמכרות מוזרה

אני לא רוצה יותר מידי לדבר על זה אבל אני רוצה להפסיק את ההתמכרות הזאת. אני מכור לרצון עז להתאבד. אי אפשר להגיד שחסר לי משהו או שאני לא מרוצה מהחיים. יש לי אישה, תינוקת קטנה, בית בדרך ומכונית נחמדה. מה עוד אדם יכול לרצות. אבל הסיפור לא נגמר. אני דו-מיני, או חושב שאני כזה. אני אוהב גם נשים וגם גברים ואני לא מפסיק לחשוב על גברים. מי שיודע איך אפשר להיפטר מהרצון להתאבד ומהצורך הזה בגברים - מוזמן ליצור איתי קשר.
 

doodidoo

New member
דעתי הלא מלומדת.

ברשותך הייתי רוצה בהתיחסותי להפריד את 2 הנטיות שלך. אני לא ושב שיש התמכרות לרצון להתאבד. יש את הרצון למות ואז הסימפטום הוא הרס עצמי וסביבתי ועם הרצון הזה אני מניח שכל מכור יוכל להזדהות. אם רע לך צריך למצוא את הסיבה. חיפוש שבטח אין לי את הכלים או היכולת לתת לך מענה. בקשר למשיכה לגברים. ככה נולדת תקבל את זה. זו לא בעיה זו מהות תקבל את עצמך ואני מניח שזה יפתור לך חלק גדול מהבעיות.
 
למה התמכרות???!!!

היי JackSoul הרצון העז שלך להתאבד , לדעתי, מבטא מצוקה גדולה , חוסר אונים ואולי גם חוסר השלמה וקבלה את עצמיך ויתרה מכך את זה שאתה שבוי בתוך עצמיך ולא יכול לפרוץ החוצה. אז קודם כל עשית צעד חשוב ,כתבת וסיפרת ועל כך אני מברך אותך תומך בך ומחבק אותך. אני חושב שאתה צריך לעשות הפוך על הפוך, קרי לדבר ! ולדבר ! ולדבר!!! אתה יכול להתקשר לער"ן לסהר או לכל גוף פסכולוגי או פסכולוג פיזי או ווירטואלי שיעזור לך jacksoul היקר!!! דע לך שמה שהיום נראה כדרך ללא מוצא יש לו הפוטנציל להיות פתח לתקווה אז שמור על עצמיך ועל היקרים לך . ואךל תהסס מלדבר ולבקש עזרה המון הצלחה מחזיק אצבעות שלא יאונה לך כל רע. שלך ברגשי אהבה ואמפטיה עודד נ"ב תכתוב ותספר למי פנית ואיך אתה מתקדם.
 

JackSoul

New member
איך אפשר לדבר ?

אני לא ממש יודע איך לפנות לגופים האלה ומה בדיוק אפשר לספר להם. אני קיבלתי כאן הודעה של מישהו שאומר שכדאי לי פשוט לקבל את נטיותיי ולצאת לחופשי. אני ממש לא רוצה לעשות את זה - אני רוצה להישאר רק עם נשים (קרי אישתי) ואני לא רוצה לסכן את הנישואים שלי איתה בגלל איזו עצה לצאת מהארון או משהו כזה. מה המספרים של ער"ן או סהר ? במה הם יכולים לעזור לי ? מה אתה חושב על כך שאני כל הזמן חושב על דרכים ואפשרויות שונות להתאבדות ? יש לי את הכלים - אני רק צריך למצוא זמן. יש לי דבק מהיר שחשבתי לשים על הנחיריים והפה וככה לסתום אותם ולמות מחנק (כן - זה נשמע מאוד קטלני ומטורף, אבל זה עלה לי בראש). יש לי גם כדורי מרץ (מעין אקסטזי - משהו רפואי) וכדורי הרגעה (גם כן רפואי) שחשבתי לקחת בזמן שאני שוחה בים ואז ללא אפשרות לשליטה, אני אטבע מחוסר פעולה או עודף פעולה של השרירים. אתה יכול להבין שאני לא סתם מדבר ואני לא כותב את זה כדי שיתייחסו אליי סתם ככה, אלא בגלל שזה באמת מפריע לי. צור איתי קשר לתגובה. תודה , ג´ק סול.
 
ג´ק סול היקר

בדיוק כמו שאת ה מדבר איתנו תוכל לדבר איתם רק שהם יותר מיקצועים יותר מנוסים ורגישים לנושא. מס הטלפון של ער"ן: מוקד ארצי 1201 ודף הבית של סהר http://www.sahar.org.il אז .....קדימה המון הצלחה שלך עודד
 

juha

New member
אני לא בטוחה אם זה יעזור אבל...../images/Emo39.gif

לגבי הרצון להתאבד חשבת לדבר על זה עם משהו מקצועי?אם אתה מכוור לרצון הזה זה לא משהו שאפשר לזלזל בו. חוץ מזה שאה ילדה בית ומכונית -לא מכסה כל מה שצריך לשאוף לו בחיים .זה לא אומר שיש לך כבר הכל ואין שום סיבה שתרגיש בחסרונו של משהו. אולי אתה פשוט לא מרוצה ממה שיש לך.חשבת לדבר עם אשתך?אולי היא תוכל לעזור לך יותר ממה שנראה לך? מקווה לטוב יותר בשבילך
 

eliela

New member
התמכרות, זה חוסר יכולת

להתעסק עם כלום אחר מאשר מה שיש לך בראש. הרצון להתאבד... זוהי התמכרות. (כבעלת ניסיון מאשרת לך), אבל, אם ההגיון אומר לך שבכל זאת לא חסר לך כלום, שאתה בכל אופן די "הגיוני" בכל זאת, קבל עצה ששווה מיליון דולר: לך לטיפול מקצועי לפני שהרצון להתאבד תשתלט עליך ותעשה שטות, הרי לא תמיד יוצאים מזה בשלום. במהלך הטיפול תוכל גם להעזר בנטיה המינית שלך ולהגיע עם עצמך להסכמה מה בכל זאת אתה רוצה לעשות "כשתהיה גדול" (וחלילה לא אומרת את זה בלגלוג אלא מכל הלב, כי מתבגרים בטיפול). תהיה חזק, אוהבים אותך ואם בכל זאת בא לך, תפנה אלי בהצלחה בכל אשר תחליט גלית
 
למעלה