התמכרות לצ"ט

פייקי

New member
התמכרות לצ"ט

שלום לכם! אני גבר בן 25 חברתי בת 20 בערך! היכרנו בצ"ט (וטוב שכך) מאז שהיכרנו אז היא עזבה את הצ"ט ואני המשכתי להיות שם, והיא לא מקבלת את זה בחיוב רב,אבל אני מסביר לה שאני שם בשביל מפגש חברתי ולא כדאי להכיר נשים אחרות,אבל היא לא מוכנה לקבל זאת, ולא פעם אחת היה ויכוח בגלל זה, מה דעתכם בנושא? ומי לפי דעתכם צודק בעניין? בתודה מראש רוברט

e-magine

New member
ברוך הבא פייקי

קודם כל אומר לך שקטונתי לתת עיצות בנושא של זוגיות, אז כך את דבריי בערבון מוגבל וכדעה אישית בלבד. והנה מה שאני חושב על מה שאתה שואל: זוגיות היא דבר מורכב מאד, ומה שמתאים לזוג אחד לא בהכרח מתאים לזוג אחר. נקלעת לסיטואציה בעייתית. מילא, אם אתה היית מגיע מתחום הצ´אטים והחברה שלך היתה אחת שלא מתקרבת לשם, היא היתה יכולה להרגיש יותר בנח. היות והיא באה משם, היא יודעת טוב מאד מה מתרחש בחדרים האלה ולכן היא מודאגת. מצד שני אתה כנראה לא רוצה או לא יכול לוותר על העיסוק הזה בצ´אטים ובכך גם מחזיק אותה במטח וגם מבחינתה, לא מתחשב במה שהיא מרגישה. אני לא רואה שום רלוונטיות לשאלה של צדק. אין כאן צודק וטועה. נניח שהייתי אומר לך, "אתה צודק ב 100%" מה זה היה נותן לך? היית מוותר על החברה בשביל הצדק?

והוא ויתר עלי בשביל צאט דפוק

אולי אני זו שלא היתי בסדר ... אני זו שעזבתי מיוזמתי את הצאט.. ולמה לי להכריך אותו לעזוב את הצאט הוא כולה חבר שלי לא התחתנו ואולי הבקשה שלי נורמלית... שלא ידבר עם בחורות אחרות יכיר בחורות אחרות ידבר איתן בטלפון וכל היום באי סי קיו... זה לא שהוא לא מתיחס אלי ... אבל לפעמים יש לי הרגשה כזו כאילו הצאט זה המקום הראשון. שאני אצלו אנחנו בצאט כשהוא אצלי הוא בצאט... אז מה אני אמורה לחשוב

e-magine

New member
זה מסובך

את יודעת, לבני אדם שונים הגדרות קצת שונות של הגבולות, של מונחים כמו נאמנות, בגידה, זוגיות וכד´. הוא אומר שהוא בא לצ´אטים רק בשביל העניין החברתי, את אומרת שזה לא נכון. לי אישית די ברור שצ´אט יכול להיות רקע שעליו יתפתח משהו שיהרוס חברות, אבל לא תמיד חייב. נכון, מצ´אט יכולים לעבור לטלפון ומטלפון למפגש במקום ציבורי בקבוצה, וממפגש בקבוצה למפגש ביחידות, הכל אפשרי. אף אחד לא יכול להכתיב לך איפה גבול הסובלנות שלך וגם לו אי אפשר להכתיב. בסופו של דבר מידי פעם אנחנו ניצבים בפני הצורך לברור בין דרכים שונות. אני אישית תמיד מנסה לישב דברים ולגרום להם לעבוד במקביל, אהל מי כמוני יודע שזה לא תמיד מצליח.

cardo

New member
את באמת חברה של פייקי

או שסתם עלית על השרשור? אם הוא באמת מכור, אולי את יכולה לעזור לו לצאת מזה. אם הוא רוצה.

e-magine

New member
cardo ה לא משנה

אם כן או לא, אנחנו כאן בעולם וירטואלי, אנשים יכולים לכתוב בכרטיס האישי שהם נשואים ובפורום לכתוב שהם לא. כל עוד שמודעים לאופי של המדיה, אפשר להסתדר עם זה, ולהבין שכאן, האמת לא חשובה. מה שחשוב הוא הנאראטיב. אגב יש אנשים שטפסו את זה הרבה לפני האינטרנט.

cardo

New member
לפייקי ופשושית20

למה כתבתם בכרטיסים האישיים שאתם נשואים ופה אתם מספרים שאתם לא. זה איזה סוג של משחק?

למעלה