התמכרות למחשב

התמכרות למחשב

האם אי פעם ניסית להפסיק לגלוש או להוריד את כמות שעות הגלישה ולא הצלחת?
האם אי פעם שיקרת בנוגע לכמות הזמן שאתה מבלה מול המחשב או בנוגע לפעילויות בהן אתה עוסק כשאתה גולש?
האם אי פעם חברים או משפחה התלוננו שאתה מקדיש זמן למחשב על חשבונם?
האם אי פעם ביצעת פעולות לא מוסריות בזמן שגלשת (לדוגמה, פריצה למחשבים אחרים, לשקר לאנשים בצ'אט וכו') בחסות האנונימיות שמעניק המחשב?
האם אתה חש תחושת חשיבות רבה מדי לגבי המחשב שלך ומגן על זכותך להשתמש בו כמה שתרצה למרות שזה בא על חשבון דברים אחרים?
האם אי פעם חשת תחושת סחרור (אופוריה) מלווה רגשות אשם בגלל שישבת יותר מדי זמן מול המחשב או בגלל פעולות לא מוסריות שביצעת בעזרתו?
האם אי פעם חשת מדוכא או כועס כי מישהו קיצר את זמן השהיה שלך מול המחשב או לחלוטין מנע ממך לשבת מולו?
האם אי פעם חשבת על המחשב שלך או על דברים שאתה עושה במחשב שלך בזמן שאתה עסוק בפעילות אחרת?
האם אי פעם השתמשת במחשב כשחשת רע או לא נעים לגבי משהו שקורה בחיים שלך וזאת על מנת לא לחשוב על מה שקרה?
האם אי פעם נקלעת לקשיים כספיים בגלל שבזבזת כסף רב על חומרה מיותרת למחשב על חשבון דברים אחרים?

איך לשמור על בריאותנו בזמן שאנחנו במחשב?

יש כמה איברים בגופנו שנפגעים במהלך שעות רבות מול המחשב, האיברים שניפגעים או אלולים להפגע אלה בעיקר ...גב, ידיים, עיניים האלה העיברים העיקריים שניפגעים בזמן שאנחנו במחשב שעות רבות, איך אפשר לישמור על בריאותינו? 1. זה לשבת על כיסא שהוא נוח רצוי אורטופדי ולהשאן עליו בצורה נוחה שלא היה עומס רב על הגב, ואת הרגלים להשאיר על הריצפה בצורה כזאת שכל כף הרגל תהיה על הריצפה שהרגל לא תהיה תלויה באוויר. 2.כדי לשמור על העיניים שלנו רצוי להתרחק מהמחשב במרחק של אגרוף בערך ... תכוונו את היד לכיוון המחשב בצורת אגרוף ותתרחקו לפני המחרק. 3.בזמן שאנחנו זמן רב מחשב גם הידיים שלנו נפגעים לכן רצוי לשים משטח אורטופדי מתחת לעכבר ולשים את כף היד בצורה נוחה שכל כף היד תונח ולא תהיה תלוייה באוויר כך לא היה עומס על כף היד. טוב אלה הטיפים שלי תשתמשו בהם כדי לשמור על בריאותכם:)

העצה הכי טובה שלי זה פשוט לא לשבת במחשב

צאו לים לחיק הטבע טיולים משפחתיים חברים חוגים
לא לא זה בסדר לא צריך לשלם לי על העצות

כולם פה זקוקים לטיפים האלה :)

כולם פה יושבים שעות על גבי שעות ואני חושבת שהטיפים האלה יועילו להם מאוד חחח

למעלה