התמונות שהבטחתי אז קודם כל הנה תמונה של כל הקבוצת תאטרון הנקראת באופן לא רשמי "שחקנים מן השורה"
C Crossface New member 1/8/02 #1 התמונות שהבטחתי אז קודם כל הנה תמונה של כל הקבוצת תאטרון הנקראת באופן לא רשמי "שחקנים מן השורה"
C Crossface New member 1/8/02 #2 זה המורה שלנו ג´רום ארוש הוא למד שנתיים בצרפת ועכשיו אנחנו לומדים אצלו
C Crossface New member 1/8/02 #9 זהו נראה לי זה מספיק יש עוד תמונות אבל אני לא חושב צריך להגזים אם תרצו אני אוסיף אבל בנתיים זהו
M mariana New member 1/8/02 #12 אני אגיד לך מה קורה החי הזה מוכר לי. נראה לי שיצאתי איתו פעם פשוט לא זכור לי אם הוא יגיד לי שזה הוא אז העולם קטן משהווווווווווווווווווו
אני אגיד לך מה קורה החי הזה מוכר לי. נראה לי שיצאתי איתו פעם פשוט לא זכור לי אם הוא יגיד לי שזה הוא אז העולם קטן משהווווווווווווווווווו
M mariana New member 1/8/02 #16 אז אני אגיד לך מה קורה חי הוא גם לומד משחק בתאטרון והשם הזה הוא לא נפוץ אז יכול להתאים אחד עם השני והוא גם קצת מזכיר אותו בתמונה את יודעת מבנה גוף וכו´
אז אני אגיד לך מה קורה חי הוא גם לומד משחק בתאטרון והשם הזה הוא לא נפוץ אז יכול להתאים אחד עם השני והוא גם קצת מזכיר אותו בתמונה את יודעת מבנה גוף וכו´
Q Queen Of Love New member 1/8/02 #17 הבנתי... מרינגה איפה ההודעה הארוכה שאני רגילה לקרוא כשאת נכנסת.. מה קרה כבר לא משקיעים בנו?...
מ מאו יין New member 1/8/02 #22 מרין../images/Emo105.gif מה את לא יודעת שאנחנו חיים בשלולית ואיפה שלא תישחי תתקלי באותם ה ...
M mariana New member 1/8/02 #23 לא ידעתי שאני עכשיו בתוך שלולית../images/Emo12.gif לא ידעתי שכבר השוליות גם מפותחים ויש שם מחשבים נגד מים חחחחחחחחחח
לא ידעתי שאני עכשיו בתוך שלולית../images/Emo12.gif לא ידעתי שכבר השוליות גם מפותחים ויש שם מחשבים נגד מים חחחחחחחחחח