התמונות שבאלבום

התמונות שבאלבום

התמונות שבאלבום, מספרות על העבר מספרות את ההוה. התמונות שבאלבום מראות חיוך, מראות מבט וגם חיבוק. התמונות שבאלבום מראות את ספור חיינו למי נולדנו, עם מי התחתנו את מי ילדנו את מי אהבנו. בתמונות שבאלבום לא תראו עצב לא תראו כעס לא תראו בכי תראו רק יופי. חיוך של תינוק, חיבוק של ילד ושקיעה של השמש. התמונות שבאלבום ילדות שלא נגמרת.

בתמונות שבאלבום

רואים את החיוך ולא רואים את העצב כעס גם לא בכי וזה בגלל שכל הרגעים האלה שבוכים כועסים עצובים.. הם הרגעים שמעבירים אותנו מחיוך לחיוך

n o g a1

New member
התמונות שבאלמבום

משקפות את מה המתבונן בהן רוצה לראות , התמונות אינן מספרות מהום ,אלא מהוות שניה של מבט קפוא לתוך המציאות של רגע מסוים . התמונות הן אוסף של רגעים קטנטנים , שבהם היינו - חיינו , רגעי חיים - ערבוביה של הוויה אנושית בה הכל קיים , הכל מותר והכל..........לעיניי המתבונן!

יערית

New member
התמונות שבאלבום

יכולות להיראות שקטות ויפות לאחרים,אבל מי שצולם, או צילם יכול בדיוק לזכור את המומנטום של רגע הצילום. יש לי תמונה יחד עם האקס כשהיינו חברים,הוא מנשק לי את הלחי, ואני מפנה את הראש הצידה,טיילת ת"א,נראה על פי התמונה, יום נפלא לטייל,חברים שלנו סביבנו..זוג חברים נהנה על טייל ת"א, והראש שלי הופנה הצידה...רק אני זוכרת את הרגעים שעברו לפני ואחרי...

למעלה