התמונות שבאלבום

התמונות שבאלבום

19 ימים לפני גיוסו של הבן שלי לצבא התינוק הקטן שלי ועם כל הגאווה ואהבת המדינה, כל כך הרבה חששות שמקננות בתוך הלב לב של אמא ****** התמונות שבאלבום ילדות שלא נגמרת אתה הבן אני האב ואמא שוב דואגת אתמול קיבלנו עוד מכתב אצלך הכל בסדר רק לא סיפרת על הקרב רק על כל היתר וכשתצא לעוד שבת נחכה בפתח אמא לכבודך בישלה נשקה אותך כמו פרח גם נגהץ לך מדים אני זוכר מה שהבטחת ישמור עליך אלוהים רק חזור הביתה תמונה שלך בגיל שנה עם סבתא מחייכת ושתי תמונות של גיל מצווה ואיך גדל הנכד תמונה אחרת על מדים עם הרובה ביד אני הבטחתי - כשתגדל לא תילחם באף אחד וכשתצא לעוד שבת נחכה בפתח אמא לכבודך בישלה נשקה אותך כמו פרח גם נגהץ לך מדים אני זוכר מה שהבטחת ישמור עליך אלוהים רק חזור הביתה אז ... בן יקר שלי, מתוק ומקסים עוף גוזל חתוך את השמים טוס לאן שבא לך רק אל תשכח יש נשר בשמים גור לך שלך, תמיד אמא

מצוטטת

New member
ואוו

מתרגשת איתך ובשבילך מצד אחד הגוזל הפך לנשר - גאווה ומנגד החשש והדאגה
י איתך הרבה נחת.

maof

New member
מתלבטת ../images/Emo24.gif

זה הקטן גדול נהפך
מכיר את ההרגשה מחזיק לך אצבעות ולבנך.... כבר היה לי התענוג להיות בחוויה הזאת שליויתי את בני ללשכת גיוס לראות אותו עולה לאוטובוס לטירונות בדרום........ הטלפונים כל 5 דקות לאן היגעתם??????? ולאחר מכן אני יכול לספר על הש"ג ששמרתי יחד איתו בכל הסדיר שלי לא שמרתי.....כמו ששמרתי איתו יחד
הרגשתי כאילו אני מיתגיס בפעם השניה
מעוף

ophra

New member
../images/Emo7.gif

בחיי שטיפסו ועלו לי דמעות כשקראתי בפעם הראשונה. עכשיו, אחרי הפעם השלישית...
אני יכולה גם להגיב. לא יכולה אפילו להתחיל לדמיין איך את מרגישה... אני יודעת שאני, 12 שנה מראש.... כבר משקשקת וחוששת ומתה מפחד מהרגע הזה... בעצם מהרגע שראיתי את הבולבול באולטראסאונד כבר התחלתי לחשוש מהעניין הזה של צבא.... התחלתי לתכנן (אז ביחד עם אב´שלו) קריירה צבאית נטולת סיכונים...
(ומי שמכיר אותי יודע שאני לא אמא שמתכננת לילדים שלה את החיים, רק במקרה הזה....) בלי ששילחתי אותו עדיין לשום מקום בכל פעם שמתחיל להתנגן "עוף גוזל" אני מתחילה לבכות. ממש. בדמעות. אפילו עכשיו... כשאני מזמזמת את זה בלב...
שיישמר ויזהר התינוק שלך.... ועליך - אנחנו נשמור בינתיים עד שיחזור...
עפ

../images/Emo25.gif

ראיתי את ההודעה שלך כבר שכתבת אותה ראיתי אח"כ ועכשיו שוב ופשוט אין מילים פשוט מחבר אותי למקום הפרטי שלי של ילדי שישמור על עצמו התינוקי שלך

לכם - אנשים יקרים

קוראת אתכם קוראת אותי ודמעות גדולות ממלאות את העיניים והלב מלא בתפילה אחת שכל ילדינו יחזרו בשלום שהבן הפרטי שלי, בני הבכור ילך ויחזור בשלום ואני כל כך גאה בו, בבן הנהדר שלי תודה ענקית לכולכם על שהנכם

למעלה