התמונה מהעיתון

תודה../images/Emo70.gif איזה מדהימממממה../images/Emo99.gif

איזה מדהיממממההה

Music4Life

New member
../images/Emo168.gif וווואי איזה מגניבבבבבבבב

שרית, רוקיסטית. זה משהו שלא רואים כל יום
האמת היא שחשבתי על זה ודברתי על זה עם כמה כבר הרבה פעמים סתם ככה פינטזנו את שרית על הבמה עם גיטרה ובגדים של רוקיסטית, סתם היה משעשע הרעיון איך היא תראה והאם יתאים לה ועכשיו היא מופיעה בקליפ בצורה הזאת. ומהתמונה אני רואה שהם באמת לקחו את זה רחוק
איזה מגניבבבב, אהבתי לגמרי
יהיה ממש מעניין לראות את הקליפ הזה
שווה שווה נו אני מחכה כבר לראות

וואי איזה שינוי מרענן חחחח תודה../images/Emo8.gif

חחחחחחחחחחחח וואו אני רואה כל פעם עולים רעיונות חדשים ומפתיעים במוחו של אבי והפעם לקחו את זה ממש רחוק חחחחחחח שרית רוקיסטית חחחחח אני בטוח שזה בשביל למשוך עוד קהל ולהשתיק כמה מבקרים אשכנזים שטענו שהדיסק החדש שמח מדי ושרית מפחדת ללכת עד הסוף עם השינוי אז הנה עכשיו אחרי סינגל כזה וקליפ כזה כמו שהם רצו נראה אם יהיו להם עוד טענות!!!! וחסר להם שכן כי אחרת זה ייראה שהם סתם פשוט לא אוהבים את שרית ולא שבאמת איכפת להם........ אין כל פעם שרית ואבי מגיעים לשיאים חדשים אבי כל פעם מפתיע מחדש בהשקעות בקליפים וזה פשוט עושה רק טוב לשרית!! אני מרגיש שגם זה הולך להיות רענון הרבה יותר משמעותי לשרית שיימשוך הרבה תשומת לב וקהל וביחד עם השיר המדהים השמיים הם הגבול!!!! אני כבר אמרתי את דעתי בעבר- אני אישית פחות אוהב את המראה וסגנון השירה הבלדי-רוקיסטי כי אין כמו המזרחי והשמייח של שרית אבל השיר "חופשייה" הוא לא כזה רוקסיטי בזכותו של הנרי והמילים בו והמנגינה חזקים ומתאימים לז'אנר הנוכחי כך שבכל זאת אני צופה לסינגל ולקליפ הצלחה גדולה ב"ה!!

MISS MUSIC

New member
תודה רבה שלומי../images/Emo24.gif

מחכה בקוצר רוח לראות את הקליפ
הוא הולך להיות סווווווף

למעלה