התמונה לפרק הבא פה
R richter New member 25/3/03 #3 תודה ../images/Emo45.gif איזה מוזר הולכת העונה הזאת . . . . . קודם הם התחילו עם פרק 704 ועכשיו ממשיכים עם פרק 702 . . . . . . . . . .
תודה ../images/Emo45.gif איזה מוזר הולכת העונה הזאת . . . . . קודם הם התחילו עם פרק 704 ועכשיו ממשיכים עם פרק 702 . . . . . . . . . .
I Israeli Hero New member 25/3/03 #4 תודה רבה אגב מאיפה אתה לוקח את המידע על מספר ושם הפרקים שעוד לא שודרו? חיפשתי באתר של סאותפארק ולא מצאתי לינק לתמונה ששמת. איך מצאת אותה?
תודה רבה אגב מאיפה אתה לוקח את המידע על מספר ושם הפרקים שעוד לא שודרו? חיפשתי באתר של סאותפארק ולא מצאתי לינק לתמונה ששמת. איך מצאת אותה?
E elcool New member 25/3/03 #5 איך אני לא אדע? אני מאט וטריי לצידי סתם לא... וון וורד: www.spscriptorium.com!! יש שם הכל. ממילים לשירים, לציטטות של מאט וטריי, לתסריטים מלאים ועד לסודות ולפעמים שסאות' פארק מוזכרת בחדשות! הכול!!!!11
איך אני לא אדע? אני מאט וטריי לצידי סתם לא... וון וורד: www.spscriptorium.com!! יש שם הכל. ממילים לשירים, לציטטות של מאט וטריי, לתסריטים מלאים ועד לסודות ולפעמים שסאות' פארק מוזכרת בחדשות! הכול!!!!11