גם אני רוצה להוסיף תמונות חתיך....
H hermayony New member 12/3/04 #10 ../images/Emo28.gif תשרשרי את כל התמונות להודעה אחת ותוודאי שהן תמונות טובותאפשר לראות אותן... )
A ariei88 New member 13/3/04 #25 לא מצחיק וגם למה לפתוח שרשור חדש רק בגלל תמונה שאת חושבת שהיא מצחיקה?
N noabloom New member 13/3/04 #28 לא כל כך אכפת לי במיוחד כי את מדברת דוחה אנשים אחרים אמרו את מה שאת "ניסית" להגיד בצורה מאוד יפה שלא גרמה לי לרצות לאגנר אותם ואז אני נזכרת שזה לא אייסיקיו
לא כל כך אכפת לי במיוחד כי את מדברת דוחה אנשים אחרים אמרו את מה שאת "ניסית" להגיד בצורה מאוד יפה שלא גרמה לי לרצות לאגנר אותם ואז אני נזכרת שזה לא אייסיקיו
T T u r n e r 1 New member 13/3/04 #44 מה אני חושבת........ אני חושבת ששודדי הקאריבים יותר יפה משר הטבעות. למעשה, שודדי הקאריבים היה הסרט הכי יפה שראיתי (ולא בגלל אורלנדו). ורק כדי לתת לכך סיבה לקנא יש לי את שודדי הקאריבים במחשב שר הטבעות1 בוידאו ושר הטבעות2 בוידאו
מה אני חושבת........ אני חושבת ששודדי הקאריבים יותר יפה משר הטבעות. למעשה, שודדי הקאריבים היה הסרט הכי יפה שראיתי (ולא בגלל אורלנדו). ורק כדי לתת לכך סיבה לקנא יש לי את שודדי הקאריבים במחשב שר הטבעות1 בוידאו ושר הטבעות2 בוידאו
T T u r n e r 1 New member 12/3/04 #8 איי אמ פאקינג אינלאב../images/Emo99.gif לפי דעתי בשודדי הקאריבים הוא הכי חתיך איזה מזל שיש לי את הסרט במחשב. עכשיו אני יכולה לראות את אורלנדו כל היום........
איי אמ פאקינג אינלאב../images/Emo99.gif לפי דעתי בשודדי הקאריבים הוא הכי חתיך איזה מזל שיש לי את הסרט במחשב. עכשיו אני יכולה לראות את אורלנדו כל היום........
N noabloom New member 13/3/04 #12 אני יודעת הבעיה שאני לא יודעת ממש להשתמש בפורום ולא מצאתי איך עושים את זה אבל אהבת לפחות?