התמונה העצובה

התמונה העצובה

http://www.kooker.co.il/התמונה-העצובה-שהסעירה-השבוע-את-המגזר-ה/

אכן חוצפא יסגי ולחוצפא אין גבולות, אם היה לי זמן וכוח הייתי מארגן כמה חבר'ה שיתזזו את האירגון הנ"ל למשך שבוע עד שיאלצו להחליף מספר טלפון (ואז הוא כבר לא יהיה זמין לכולם), הלוואי שמישהו ירים את הכפפה וילמד אותם לקח אחת ולתמיד.

חלק מתהליך הערביזציה

שעובר הציבור הדתי בארץ זה הקמתו של הארגון . שנועד כאילו לשמור על כבוד בנותינו . תפיסה שובניסטית מגעילה שמעולם לא תפסה בתרבות היהודית אלא ההפך . עדיף לשמור עח הבן כי בניו לא יהיו יהודים .

חזקוש

New member
בשל החינוך האיסלמי הערבים נמשכים ללבושות צנוע

ולכן הם מנסים לבוא אתן בדברים ברחוב.
המגוחך הוא, הפוך על הפוך. הצניעות שנועדה כנגד פריצות יוצרת אותה.

אז למה בעצם זה קורה? מדוע בנות חרדיות מתחברות

לפועלי בניין ונהגי מוניות ערבים?

אולי בגלל שהן חיות בעולם מוגבל וסגור

ואז בפעם הראשונה שהן מתקלות בבחור שלדעתן ניראה חתיך הורס וסקסי - כל ההורמונים שלהם מתחילים להתפרע והן מאבדות את הראש. לא שזה לא קורה אצל חילוניות אבל אצל חילוניות הן כבר פגשו חתיכים בעבר אם בבית הספר, בשכונה, במסיבה ועוד ולכן אצלן יש פחות סיכוי שהן ירגישו חום וקור עם רעד בכל הגוף למראה הבחור. זה שהוא פועל בניין או נהג טקסי זה לא אומר שהוא לא יכול להיראות טוב בעיני בחורה.

לא מעניין אותי המניעים של הארגון

אבל מה שבטוח שרובן של הבנות שהולכות עם ערבים, נמצאות במצוקה קשה, שכנראה תלך ותחמיר עם המן.
ובהחלט הייתי רוצה שאנשי מקצוע יטפלו בבת משפחה שלי אם ידוע שהיא מסתובבת עם ערבים (מצטערת על חוסר הפולטיקלי קורקט)
גם אם תבואו עכשיו ותראו באותות ובמופתים על זוגות מאושרים ופורחים מעורבים, עדיין מירב הסיכויים שבת חרדית שהולכת עם ערבי לא טוב לה בחיים.

ממש לא רלוונטי

מה שכן רלוונטי שאנשים שלא הוזמנו (וגם לא הוסמכו)
דוחפים את האף המכוער שלהם בחוצפה וגסות רוח
ועוד מרשים לעצמם לפרסם תמונות בעיתון.

קרה לי פעם בהיותי חלק מהציבור המכוער הזה
שאיזה עסקן שלא הכרתי התקשר אלי בענין אישי,
הייתי בהלם מהחוצפה של האיש לדחוף ת'אף המגעיל שלו
לענינים לא לו, כמובן שהראיתי לו את מקומו,
מאז לא שמעתי ממנו יותר.

אני דווקא די שמחה על קיומם של ארגונים כאלה

בציבור החרדי.
איך שאני רואה את הדברים, בלי קשר לערבים/יהודים /אריתראים וכו' וכו..., באמת שאין לרוב הבנות בגילאי הסמינר אחיזה על מה הולך, ולכן הן טרף קל לכל מיני טורפים, והם עלולות יותר מהר ליפול בפחים מכמה מילים יפות או תשומת לב מועטה. ואחר כך לפעעמים הבוץ טובעני מידי.
במידה מסוימת יש כאן רשת בטחונית פרושה מסוימת. כמובן שזה לא המצב האידאלי, אבל בנתונים הקיימים אני בעד

ה

ההוא ארמאה

Guest
תראה

זה נכון שלא צריך להתערב בעניינו של מישהו אחר, וכמובן שיש כאן גם מניעים מאינטרסים כאלו ואחרים, אבל ע"פ רוב הציבור החרדי מעוניין בעזרה שאירגון זה מציע, ולרוב גם הבחורה עצמה לא יודעת מה היא עושה והיא עלולה להתחרט על כך (אם היא חרדית כמובן). אף אחד לא רוצה שאיזה ערבי יחרפן את הבת שלו או את אחותו.

בקטע הזה אני דווקא בעד האירגון הזה וגם בעד משמרת הצניעות שמסלקים את הערסים מהשכונות.

למעלה