התמונה הכי חזקה...

zarnuk

New member
התמונה הכי חזקה...

לזכר 343 הכבאים שהקריבו עצמם למען אחרים.

Amitg

New member
ואם כבר מדברים על תמונות

אני מחפש תמונה שאיזה צלם צילם כמה כבאים שהתכוננו לעלות לתאומים כשהם לבושים בכל הבגדים ויש להם מנ"פ על הגב ועוד בלון אוויר שהם מחזיקים ביד ולחלקם גם ציוד למישהו אולי יש את התמונה הזאת?

חילוץ הרוג..

ב"ה התנוחת ישיבה שלו, ההטיה של הראש, והיד המוטלת ברישול. מעידים יותר מכל שהאדם הרוג....

Amitg

New member
אכן המחולץ הוא הרוג

בסרט שהיה היום בערוץ 2 מראים את התמונה הזאת ואמרו שזה המפקד של הכבאות (אם אני לא טועה)

Rescue1

New member
לדעתי זה לא יכול להיות מפקד ....

לדעתי זה לא יכול להיות מפקד , כי מן הסתם מפקד שרותי כבאות לא ילך עם נעליים כמו שיש לאיש בתמונה . דבר שני סביר להניח מרעידות אדמה קודמות שהראו בטלויזיה אבל זה ממש לא חייב להיות נכון שאם מוציאים הרוג מהריסות אז ישר עוטפים אותו באיזה שמיכה או שקית , זה שראשו מוטל זה לא אומר שהוא מת , יכול להיות מילון סיבות שהוא נימצא במצב כזה , אולי השיבו אותו בכיסא והוא התעלף , יכול להיות מיליון דברים ... אבל אם אתם אומרים שאמרו שזה הרוג בודאות אז אני לא מתווכח , פשוט קשה לי להאמין שהבן אדם הזה הוא מפקד שרותי כבאות שם .

Amitg

New member
יכול להיות שאני טועה

אבל מה שאני בטוח זה שמי שבתמונה היה בנאדם בכיר בכבאות שם אולי מה שנקרא "ציף" הוא נפטר כשהיה בבניין הראשון כשהשני התמוטט אם אני לא טועה הוא נפטר מהתקף לב או מההדף של הבניין הראשון הם אמרו שזה ההרוג הראשון שמוציאים מהתאומים

אולי זה הכומר

ההרוג הראשון של אסון התאומים לפי מה שאמרו בסרט בערוץ 2 אבל אני לא בטוח אגב הכומר הוא אחד המפקדים בכיבוי

TAFD

New member
זה הכומר

הכומר הוא מפקד של אחת מהתחנות בניו יורק והוא היה בלובי עם שאר המפקדים, ושהבניין הדרומי קרס נפלו רסיסים והריסות ואבק בלובי של הבניין הצפוני שבו היו המפקדים והם ברחו ועלו במדרגות הנעות לקומה השניה של הלובי ואחר כך הם הבחינו שהוא שכב שם מת בתחתית המדרגות, כנראה הוא מת בזמן שכולם ברחו. הוא לא היה ההרוג הראשון, אלא הוא היה ההרוג הראשון שנרשם, כי מבין כל ההרוגים הוא הראשון שהוא לכנסייה ונרשמה לו תעודת פטירה.

gilka

New member
לפי מה שהבנתי

האיש הזה היה אחראי על התחנה הקרובה ביותר לתאומים בניו- יורק עד לפני שלוש שנים, ואז הוא יצא לפנסיה. זה מה שהבנתי מהתוכנית וזה גם מסביר את הלבוש האזרחי והנעליים.

gilka

New member
תוספת

ברגע שהוא שמע על האסון הוא בא מיד לתחנה כדי לעזור לפקח ולארגן את מבצע החילוץ. אני יודע שהיה מישהו כזה 100% אבל אני לא בטוח שזה הוא בתמונה

TAFD

New member
לא

האיש שאתה מדבר עליו זה המפקד של התחנה שפרש, ובא לאחר ששמע על הפיגוע, האיש בתמונה שמת הוא הכומר, אלה 2 אנשים שונים, עד כמה שהבנתי המפקד בגמלאות לא נפגע באירוע. ותיקון לליאור, אני לא חושב שהכומר מת כתוצאה ממישהו שקפץ, כי הוא נמצא מת בתוך הלובי של הבניין בתחתית המדרגות הנעות שכולם ברחו למעלה כשהבניין המקביל קרס.

LIOR TAHARANY

New member
ההרוג הרשמי הראשון 0001

ערן התמונה הזאת צולמה דקות לאחר קריסת המגדל הדרומי. האדם השוכב על האלונקה הוא ההרוג הרשמי הראשון של האסון. הרוג מס 0001 . מדובר בכומר של שרותי הכבאות בניו יורק והוא נהרג כתוצאה מנפילה של אחד האנשים שקפצו מהמגדלים.

למעלה