התמוטטות עצבים...

התמוטטות עצבים...

אחת מהמשמרות היותר קשות שהיו לי... בלי להיכנס ליותר מדי פרטים, היו כמה שינויים בימים האחרונים שעשו בנהלי השירות שאנחנו יכולים לתת - שעושים את העבודה מאוד מאוד קשה ומלחיצה. היום, די בתחילת המשמרת, מצאתי את עצמי בעיצומו של התקף חרדה/התמוטטות עצבים ובקושי החזקתי את עצמי מלבכות. הדבר הכי גרוע הוא שאפילו בהפסקה לא הייתי יכולה להתפרק או אפילו לנוח כי ניצלתי את ההפסקה לעבוד על דברים שבמסגרת המשמרת לא מאפשרים לי. אני עובדת 8 שעות ביום 6 ימים בשבוע וכדי לעמוד במטלות המינימליות שלי אני נאלצת להגיע לשעות נוספות. אני בכלל לא פרפקציוניסטית, אבל התנאים הנוכחיים לא מאפשרים לי להגיע להספק מינימלי כך שאם אני לא מגיעה לשעות נוספות אני גורמת נזק לחברה. אני לא מוכנה להגיע לשום שעה נוספת... לא אכפת לי שמשלמים לי על זה, אני גם ככה עובדת יותר מדי ואין לי חיים. אני מרגישה כאילו הגעתי לסוף הדרך ואין לי כוח יותר. וכאילו זה לא מספיק, ביקשתי חופש בהתראה של חודש וברגע האחרון אמרו לי שלא אישרו לי את אחד הימים - מה שהורס לי את כל מה שתכננתי. כל זה כמעט שווה את הקנס שאני אשלם להם בשביל שהם יוותרו עליי, רק שיש הרבה דברים שהייתי עושה לפני שהייתי משלמת להם כסף (כמו לאכול עכבישים, למשל) יש מילות עידוד או משהו? בבקשה?

../images/Emo24.gif

אני כל כך מבינה אותך, אבל לצערי מילות עידוד אין לי. כשאני עברתי מצב דומה, שהעבודה התישה אותי ונאלצתי לוותר על כל דבר אחר כמעט בגלל העבודה, פשוט התפטרתי. כמה זמן נשאר לך עד לסיום ההתחייבות? ובלי קשר, ברגע שנעשית הרעה בתנאי העבודה המקוריים אליהם התחייבת, זה נחשב עילה לעזיבה ולפיצויים. כדאי לך לבדוק באתרים הרלוונטיים שבקישורים ובפורום "חוק ומשפט"/"דיני עבודה". אם תהיה לך אפשרות לעזוב בלי לשלם קנס, יש מצב שתעזבי?

זה לא יקרה

מבחינתם זה "מצב חירום" זמני. כמוני מתוסכלים 90% מהעובדים האחרים, וההנהלה תעשה הכל כדי למנוע פריצת דרך כזו של פיטורים בגלל הרעת תנאי עבודה, כי ברגע שאחד מצליח - כווווולם יעזבו אחריו. ותאמיני לי שיש להם מספיק משאבים כדי למנוע עזיבה המונית כזאת. מעבר לזה, הם לא מפטרים כרגע אף אחד. יש כאלה שעושים פרובוקציות ובעיות משמעת רציניות (איחורים/העדרויות) כדי לגרום לפיטורים וזה לא קורה. נשארה לי עוד חצי שנה מתוך השנה שהתחייבתי עליה.

זה לא קשור לפרובקציות

אם אכן חלה הרעה בתנאי העבודה, יש מצב שאת יכולה להתפטר מיוזמתך בלי לשלם את הקנס - מציעה לך לבדוק את זה.

מה שהתכוונתי

זה שהם יעשו הכל כדי למנוע את זה, כולל לשכור את כל עורכי הדין שבעולם כי אין מצב שהם יתנו לי ללכת ככה ותוך כדי כך ליצור תקדים ולפתוח דלת לכל האחרים לצאת באותה דרך.

KFIRB

New member
אצלנו יש בעיה דומה ויש לה פתרון ...

שמקובל ע"י האחמ"שים שלנו בעין עצומה אך לא באופן גלוי, כלומר יש הסכמה לעשות את זה לא באופן רשמי... ממה שאת מספרת הצלחתי להבין בין השורות כי את לא מצליחה לסגור מעגל במעמד הפנייה או במסגרת המעקבים לאותו יום.... גם אצלנו יש חוסר זמן לסגירת מעגל ולכן אנחנו מציבים לאחמ"שים את האולטימטום הבא או שיחות או טיפול מעטפת. הם בעצמם לא יודעים מה להחליט ולרוב מעדיפים אחוז מענה גבוה על טיפול מעטפת, אז קורה המצב של שיחות חוזרות וטיפול ע"י נציגים אחרים, עובדה שדבר זה גרם להוספת נציגים אצלנו במוקד ובמוקד השכן שלנו והאמת כבר מתחילים לראות תוצאות ....(טפו, טפו טפו)

KFIRB

New member
טיפול במעקבי לקוחות

מול המחלקות השונוץת בחברה, לשוחח עם לקוחות, לבצע שיחות משוב, לעדכן לקוחות, לשלוח להם דברים בדואר או בפקס וכו'

../images/Emo24.gif

נשמע סיפור די מוכר אני פשוט הבאתי את מקום העבודה הקודם שלי לפטר אותי אחת ההחלטות היותר טובות שעשיתי בחיים שלי את בחיים לא צריכה לנצל את ההפסקות שלך בשביל לעבוד, הפסקות הן למנוחה בקשר לשעות נוספות אני לא חושבת שהם יכולים להכריח אותך להשאר ככה שאת יכולה להגביל את עצמך במספר השעות מקווה שהכל יסתדר

המצב קשה אצל הרבה נותני שירות

ואנחנו כאן כדי לעזור אחד לשני. גם אני עובד 8 שעות כל יום באופן רשמי,אבל נשאר כמעט כל יום שעה נוספת לסיום המשימות שלי.אין ספק שזה קשה,אבל אני אוהב את העבודה (לפחות בשלב זה שאני עדיין לא שחוק) ולוקח את זה בקלות.

Mip Mip

New member
משהו שלצערי הצלחתי להבין

כל מקום אותו חרא (תסלחו לי...) עובדה שיש פה נציגים מכל מיני מקומות- וכולם מעוצבנים פחות או יותר על אותם דברים... פשוט לראות את המטרה (טיול/רכב/לימודים)/הסוף (עוד חצי שנה להתחייבות...) מול העיניים... ולהבין שלא נולד המנייאק שיעצור את הזמן...

למעלה