התמודדות עם פאזל

gift204

New member
התמודדות עם פאזל

היי, קניתי פאזל של אלף חלקים (אני בטוחה שזה ישמע לכם קצת לאחר שראיתי הודעות עם פאזל של 8000)
אני מחפשת טיפים להרכבה מהירה ויעילה של הפאזל.. כבר סיימתי את המסגרת וכעת נשאר החלק הקשה- הרכבת התמונה שבפנים שרובה מורכבת בעיקר מצבעי רקע ולכן קשה יותר לבנות כי אין ממש משהו ספציפי שאני מחפשת .
אשמח לקבל עצות ממכם.

היי, ברוכה הבאה ותתחדשי

אני ממליצה למיין טוב טוב את הפאזל לפי צבעים ולהתחיל לעבוד על כל חלק בנפרד. במקרה של פאזל שרובו רקעים אין ברירה אלא לנסות חלק חלק עד שמוצאים את החלק המתאים, קצת קשה אבל אחלה אתגר
.

וכמובן שנשמח שתספרי ותראי לנו איך מתקדם וכמובן לראות תמונות של הפאזל.

עוד משהו ששכחתי

כדאי לעבוד באור מלא, אם זה או שמש או בערב תאורה מתאימה כי גם אם נראה לך שהגוונים דומים לפעמים יש שינויים קלים בגוון מה שיכול מאד לעזור לך במציאת המיקום שלהם בפאזל.

סקרמנטה

New member
אפשר גם למיין כל צבע לפי צורות

איזה צורות יש לחלקים? האם רק הצורה הסטנדרטית של 4 "זרועות"?

אם יש יותר מצורה אחת אז מיון לפי צורות יכול מאוד להקל על מלאכת ההרכבה. במקום לחפש איפה למקם כל חלק תתמקדי על אזור מסוים בפאזל וחפשי עבורו חלק שמתאים לו הן בצבע והן בצורה. אם החלקים המתאימים רבים תתמקדי באזור אחר שבו נדרש חלק ייחודי יותר, ואם אין איזור כזה אז כבר אין ברירה וצריך לעבור חלק חלק.

וכמובן ברוכה הבאה
ובהצלחה!

ווי ווי ווי למיין לפי צורות?

לזה עדיין לא הגעתי, נשמע לי כמו עבודת נמלים. את אומרת שזה עוזר להרכבה?

l coyote l

New member
לא בהכרח מראש, תוך כדי עבודה

אחרי מיון לצבעים (שנעשה תוך כדי הפיכת החלקים לצד עם הציור), ממיינים צורות תוך כדי חיפוש חלק מסוים למיקום מסוים.

סקרמנטה

New member
לפעמים זה שווה את המאמץ

אבל אכן לא במיוחד, אלא תוך כדי ההרכבה החלקים מתמיינים לאיטם לפי הצורות.

למעלה