התמודדות בעבודה

osnat1004

New member
התמודדות בעבודה

מאז שאני עובדת בעבודה הזו(3 חודשים) קשה לי להתמודד עם ההתנהגות של הסובבים כלפי.. אני מרגישה שאני נפגעת מכל דבר ומממש לוקחת ללב אני לא יודעת איך להיות חזקה ולא להתייחס לכל מה שאומרים לי אני נפגעת מהר ומרגישה שהדמעות ממש עוד שניה יוצאות לי.. אני כבר אמא לבן שנה פלוס וכבר בת 26...אני רוצה לדעת איך אני יכולה להתמודד עם זה ולהיות חזקה יותר נפשית?

Edna Maimon

New member
מה כן?

אוסנת שלום, אכן, כשנפגעים, התחושה קשה מאוד. זה מצוין שהחלטת לקחת אחריות ולהשתחרר מזה. מה את כן רוצה להרגיש? עם מי את רוצה להרגיש את זה? איך תהיה התגובה שלך כשתרגישי את זה? איך תהיה התגובה של הסביבה שלך כשתרגישי את זה? מה הרווחים שלך מכך שאת נפגעת?

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
פגיעות

אוסנת יקירה, כנראה שמקום העבודה הזה מוציא אל פני השטח רגישויות שהיו קיימות בך. מה הסיפור שמלווה אצלך כל פגיעה כזו? לעיתים אנו מספרים סיפור פנימי משלנו שאינו חייב להיות תואם את המציאות. האם תוכלי לספר מקרה אחד בפירוט - כולל כל התחושות שלך - מה חשבת, מה הרגשת, האם הרגשת תחושה גופנית, האם עלה זכרון באותו רגע שהדברים קרו?

bridges

New member
להיות חזקה...

היי אוסנת, יש לי שאלות נוספות שאולי יאפשרו לך לגלות את הדרך לחזקה נפשית: מה זה אומר להיות חזקה נפשית? תחשבי על אדם שאת מכירה ואת חושבת שיש לו חוזק נופשי, מה מאפיין אותו (או אותה כמובן)? איך מתבטאת החוזקה? רונן

תלתלית3

New member
האם זה קורה לך רק בעבודה הנוכחית ?

מה גורם לאנשים דווקא לפגוע בך ? באיזה מישור אישי/מקצועי ? את נמצאת שם 3 חודשים ולא טוב לך. מה הסיבה שאינך עוזבת ?

kidumbiz

New member
התמודדות בקלות

היי אסנת, האם זאת חוויה חדשה עבורך וזה קורה לך בפעם הראשונה במקום עבודה? והאם מחוץ לעבודה את יותר חזקה? אגב, אין קשר לכך שאת בת 26 ואמא לילד, אין השפעה של הגיל. יש דרך ללמד אותך להתמודד עם דברים בקלות.

למעלה