התלוננתם, אז הנה D:

keeeren

New member
איזה תמונהההה...

נו אני כבר אמרתי לך שאת מהממת לפי דעתי..

ManRed

New member
אהה, הייתי בטוח אתה קורא לזה ככה

אני קורא להם בז'אז'ים.. הימיני מומין אבא השמאלי אמא? הם נולדנו בשמות האלה? איזה ספר ענק אפשר לכתוב על חידות המומינים..

ManRed

New member
לא לשלך אני קורא בז'אז'ים

בכללי. לכל בת וגם לעידן קוראים ככה חוץ משל אוהד, יש לו שחים..

•No¥a•

New member
הו, סופסוף שאלון נחמד ^^

שיר ש.. מזכיר לך בן זוג לשעבר: - מזכיר לך חבר/ידידה לשעבר: הדפוק הזה - ירמי קפלן מזכיר לך את הילדות: שיר פתיחה של המומינים ^_^
גורם לך לבכות: יש יותר מידי
גורם לך לצחוק: שירים של אינפקציה למינייהם גורם לך לרצות לרקוד: ממ.. X: מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: $:
שהיית רוצה לכתוב אותו: כ"כ הרבה .. שהיית רוצה שיכתבו בשבילך: את לא לבד - בוטן מתוק בקרקס שממלא אותך באושר צרוף: הנצח - נמרוד והבודדים שהיית רוצה שיושמע בחתונה שלך: הקטע האינסטרומנטלי שיש בפלוגת הצער שהיית רוצה שיושמע בלוויה שלך: קרן אור -אביב גפן שמסכם את שנות הנעורים שלך: אני עדין בהם P: ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: נאממ.. אמריקן אידיוט -גרין דיי שאתה אוהב להתעורר לצליליו: לא עולה לי לראש X: מה שכן, אולי איזה קטע אינסטרומנטלי שקט כזה
שאתה אוהב מאוסף המוזיקה של ההורים שלך: שירים של יהודה פוליקר, הדורז..
שההורים שלך אוהבים מאוסף המוזיקה שלך: הממ.. אולי שירים של בית הבובות..א בל אני בספק X: שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: Everywhere With Helicopter - Guided By Voices ^___^ שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: לבכות לך שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר עצמו: לא עולה לי לראש אחד כזה X: שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: - שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: Air - Playground love מתוך הסרט דה וירג'ן סואיסייד שגורם לך לחשוב על סקס:
שגורם לך לחשוב על להיות לבד: הכי קרוב לבד שגורם לך לחשוב על הירח: אור הירח(?)

אתם אוהבים אותי! ../images/Emo163.gif

מזכיר לך בן זוג לשעבר: AEROSMITH-FLY AWAY FROM HERE מזכיר לך חבר/ידידה לשעבר: מזכיר לך את הילדות: מיכאלה גורם לך לבכות: קשה לי לחשוב גורם לך לצחוק: שנים חסומות גורם לך לרצות לרקוד: שנים חסומות :) מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: לא יודע איך לומר לך שהיית רוצה לכתוב אותו: מלאך שהיית רוצה שיכתבו בשבילך: מלאך :) שממלא אותך באושר צרוף: לילות לבנים שהיית רוצה שיושמע בחתונה שלך: אהבה היא שיר לשניים שהיית רוצה שיושמע בלוויה שלך: :) שמסכם את שנות הנעורים שלך: השיר שלי ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: --- שאתה אוהב להתעורר לצליליו: אהבה קצרה שאתה אוהב מאוסף המוזיקה של ההורים שלך: ריטה שההורים שלך אוהבים מאוסף המוזיקה שלך: מוניקה סקס שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: מה נעשה שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: מיתר קרוע- דניאל סלומון שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר עצמו: סרט של סקס שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: FLY AWAY FROM HERE שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: ארמגדון שגורם לך לחשוב על סקס: עושה ביד שגורם לך לחשוב על להיות לבד: אפרת גוש - טוב לבד שגורם לך לחשוב על הירח: לא יודעת :)

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifאנחנו צריכים לשנות את שם

הפורום ל "שייגעצ ושאלונים" :-ג חח, סתם, בכיף. וואו, שאלן שדורש חשיבה.
שיר ש..
מזכיר לך בן זוג לשעבר:
" Westlife & Mariah Carey - "Against All Odds מזכיר לך חבר/ידידה לשעבר:
Shakira - אנדר..מש'ו.. [לא ממש לשעבר אבל..אתם יודעים, הקשר דיי נוּתק] מזכיר לך את הילדות:
אממממ...פרפר נחמד גורם לך לבכות:
James Blunt - Youre Beautiful, Westlife - What Makes A Man, Westlife - Can't Lose What You Never Had, אביב גפן - השיר שלנו [בהופעות בד"כ], אביב גפן - קרן אור גורם לך לצחוק:
אמממ....Blink - All The Small Things גורם לך לרצות לרקוד:
Gwen Stefani - Hollaback Girl מזכיר לך את האדם שאתה רוצה:
Wheatus - Little Respect Oueen - Love Of My Life [כל שיר קשור לבנאדם אחר
] שהיית רוצה לכתוב אותו:
James Blunt - Youre Beautiful. לא בדיוק הייתי רוצה אבל אם הייתי כותבת שיר בחצי שנה האחרונה הוא היה בדיוק כזה שהיית רוצה שיכתבו בשבילך:
אביב גפן - השיר שלנו [נו, אזמה אם אני חוזרת על שירים?!
] יזהר אשדות - ישלך אותי שממלא אותך באושר צרוף:
אממ...לאחרונה My Chemical Romance - Ghost Of You. [אני יודעת כמעט את כל השיר אבל אף פעם לא באמת התרכזתי וניסיתי להבין על מה הוא מדבר... אבל אני עדיין כלכך אוהבת אותו, לא ברור למה.] שהיית רוצה שיושמע בחתונה שלך:
אממ..Simple Plan - Happy Together שהיית רוצה שיושמע בלוויה שלך:
לא'דעת שמסכם את שנות הנעורים שלך:
כשהן יגנרו אני אחזור אליכם ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב:
היהודים - עוד ארון אחד שאתה אוהב להתעורר לצליליו:
יזהר אשדות - במרחק נגיעה מכאן Coldplay - Speed Of Sound שאתה אוהב מאוסף המוזיקה של ההורים שלך:
Red Hot Chili Peppers - Under The Bridge שההורים שלך אוהבים מאוסף המוזיקה שלך:
אממ...Red Hot Chili Peppers - Under The Bridge חחח..כאילו, גם אמא שלי וגם אני מאוד אוהבות ת'שיר הזה ..
שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר:
אממ..יש כלמיני.. System Of A Dowm - Arials שגורם לך לחשוב על מישהו שמת:
כל שיר של נירוונה
שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר עצמו:
המ. לא'דעת שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה:
" Westlife & Mariah Carey - "Against All Odds שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב:
Ronan Keating - When You Say Nothuing At All מתוך נוטינג היל שגורם לך לחשוב על סקס:
מממ... שגורם לך לחשוב על להיות לבד:
Red Hot Chili Peppers - Under The Bridge My Chemical Romance - I'M Not Okay The Used - On My Own שגורם לך לחשוב על הירח:
אביב גפן-אור הירח, לילות לבנים.

../images/Emo47.gifסופסוף שאלון לעניין!שיחקת אותה

שיר ש.. מזכיר לך בן זוג לשעבר: מלאך- אביב גפן.
מזכיר לך חבר/ידידה לשעבר: האם להיות בך מאוהב- אביב גפן, סוף העולם- אביב גפן
מזכיר לך את הילדות: פלפלת..
גורם לך לבכות: משוררים, התאבדות, סוף העולם- אביב גפן. גורם לך לצחוק: אין מציל- MC מנצור גורם לך לרצות לרקוד: Alice Cooper- Poison מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: יש לך אותי- אביב גפן, אינטרקום- שייגעצ. שהיית רוצה לכתוב אותו: כשהכל יעבור- עברי לידר. שהיית רוצה שיכתבו בשבילך: אני צריך אותך- אלג'יר, אולי- אביב גפן, הולך לאיבוד- אביב גפן. שממלא אותך באושר צרוף: משתוללים בכפר- שוטי הנבואה. שהיית רוצה שיושמע בחתונה שלך: האם להיות בך מאוהב- אביב גפן. שהיית רוצה שיושמע בלוויה שלך: מלח הדמעות- אביב גפן. שמסכם את שנות הנעורים שלך: להתראות נעורים, שלום אהבה- משינה. ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: כנסיית השכל - איך זה מרגיש שאתה אוהב להתעורר לצליליו: Asgaut_-_Bridges שאתה אוהב מאוסף המוזיקה של ההורים שלך: כל השירים של ג'ים מוריסון, החיפושיות- הכל בא מההורים
שההורים שלך אוהבים מאוסף המוזיקה שלך: אמא- שירים של אביב גפן, אבא- מוש בן ארי. שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: anathema - emotional winter שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: אביב גפן- משוררים, התאבדות, סוף העולם, לבכות לך, מצטערים... שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר עצמו: גבי ודבי- הדג נחש.
שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: אהבנו- אביב גפן. שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: can you feel the love tonight ממלך האריות
שגורם לך לחשוב על סקס: מטפטפות- MC מנצור, משתוללים בכפר- שוטי הנבואה. שגורם לך לחשוב על להיות לבד: הכי קרוב לבד- אביב גפן. שגורם לך לחשוב על הירח: אור הירח- אביב גפן.

parapara16

New member
מנסה להיות מקורית אם לא הולך...חבל!

מזכיר לך בן זוג לשעבר: שבוי לאהבה-אג'אר (אל תשאלו למה פעם הייתה לי משיכה עזה לערסים כבדים!) מזכיר לך חבר/ידידה לשעבר: מעשה בזונה-היהודים...(אין צורך לפרט...) מזכיר לך את הילדות: יש מלא...בעיקר גברת פלפלת.... גורם לך לבכות: immortal-evanescence גורם לך לצחוק: לו הייתי בוריס-MC מנצור אינפקציה חייל של מאה שערים גורם לך לרצות לרקוד: כל שיר איזה שאלה! בתור רקדנית אני מסוגלת לרקוד לצלילי שירי דיכאון! מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: הפרח בגני -זוהר ארגוב...כי זה השיר האחרון שהוא שר שהיינו ביחד.... שהיית רוצה לכתוב אותו: סוף העולם אביב גפן...הכי מתחברת אליו שהיית רוצה שיכתבו בשבילך: כבר כתבו! ככה מפנקים!! זה עלי נטו! שממלא אותך באושר צרוף: כל שיר של שייגעצ היהודים אביב גפן ושיר מהגן של כנסיית השכל שהיית רוצה שיושמע בחתונה שלך: זה תמיד אהבה...עברי לידר שהיית רוצה שיושמע בלוויה שלך: עוד ארון אחד-היהודים נראה לי מתאים לא חושבים?? שמסכם את שנות הנעורים שלך: לא רוצה אמריקה-של משה גיאת זה לא בהכרח לשיר עצמו אלא יותר למילים ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: personal jesus מרלין מנסון שאתה אוהב להתעורר לצליליו: בוקר טוב מהמחזה עוץ לי גוץ לי..(פלאשבקים לסמינר מדצ"ים...המבין יבין) שאתה אוהב מאוסף המוזיקה של ההורים שלך: אוסף המוזיקה של אמא שלי כולל את שרית חדד ושלומי שבת אז בואו נחשוב....כלום!!!!!! שההורים שלך אוהבים מאוסף המוזיקה שלך:חח....אמא שלי לא אוהבת את מה שאני שומעת היא קוראת לזה רעש מכוער ביותר! למה את לא שומעת משהו יותר רגוע כמו שלומי שבת יואב יצחק וכאלה??? זה מה שהיא שואלת אותי! שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: join me-him וHIM בכלל שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: מרד הדמעות לבכות לך-אביב גפן (שניהם מכוונים לדמות הנערצת עלי...) שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר עצמו: bring me to life-אוונסנס שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: אהבנו-אביב גפן (למרות שממש לא מתאים לו כי הוא היה אוהד של שירי דיכאון אבל מזכיר לי אותו את הפרדה שלנו בתחנת הרכבת...) שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: כל שירי דיסני למינהים מתחברת בעיקר REFLECTION ממולאן שגורם לך לחשוב על סקס:תמצצי לי אין לי מושג של מי אבל זה פשוט מצחיק! שגורם לך לחשוב על להיות לבד: הימים שלנו היהודים שגורם לך לחשוב על הירח: אני אהיה מקורית ולא יגיד אור הירח! אין גבולות -סיוון (נו זאתי ששרה עם סבלימינל אבל השיר הזה אחלה מילים ...בכלל לא בסגנון ראפרי דוחה...)

למעלה