התלהבות + שאלה

david1710

New member
התלהבות + שאלה

היי! 1. הייתי אתמול בהרקדה של דדה לוסקי בחיפה בספורטן והיה פשוט אדיר! מוזיקה מאוד שמחה, שירים יפים וריקודים לפנים. למדנו בעזרת אוהד אטיה, את "לילה בכפר" ו"באה אליכם" - ענק.... לא? 2. האם יש עדיין הרקדה חינאמית בקריות בבוקר בשבת? אם כן, אז מתי מתחיל ואיפה? תודה

אנדי54

New member
שמות הריקודים שציינת אינם מופיעים

במאגר של ירון. ברשימת הריקודים לפני השתלמות מופיע רק 'באה אליכם' בביצוע של מירי מסיקה. אתה יכול להוסיף פרטים נוספים אודו שני ריקודים אלו (סוג, מי חיבר וכו')?

snowmusic

New member
ממש לא אהבתי

אני ורבים מחברי ממש לא אהבנו את הריקוד. השיר נהדר והריקוד ממש לא ! לא מרגש לא כיף.נכון שעל טעם וריח אין מה להתווכח אולם האינדיקציה הטובה ביותר היא שכשהרקידו אותו בהרקדה הבאה , חלק גדול מהרוקדים ישבו בצד.

האם בחוגים נוספים לימדו את הריקוד ?

האם יש פה רוקדים נוספים שלמדו את הריקוד "באה אליכם" ? מה דעתכם ? כמו של snowmusic או שאצלכם אהבו את הריקוד ?

למדתי את הריקוד "באה אליכם"

אהבו את הריקוד אצלנו בחוג. כשאני אוהבת את השיר אני אוהבת גם את הריקוד.

sa290

New member
"באה אליכם"

שמעון שוכר בקיבוץ העוגן לימד את הריקוד לפני שבועיים,ריקוד נחמד,שיר מקסים לדעתי. יש בחוג הסוברים שהריקוד הורס את השיר.

אם נרצה נלמד.....

בינתיים השבוע אנו נעשה חזרה על "קזבלנקה", והכנתי גם כמה דברים מדליקים לכבוד חנוכה....

מה דעתכם על "אמצע הלילה בכפר" ?

האם יש פה רוקדים נוספים שלמדו את הריקוד "אמצע הלילה בכפר" ? מה דעתכם עליו ?

../images/Emo45.gif גם "אמצע הלילה בכפר"

נלמד בחוג שלנו אצל אלי סגל.ריקוד קצבי ויפה. לא יודעת כמה זמן יחזיקו הריקודים האלה.כנראה משהו אופנתי.

אליתמי

New member
../images/Emo13.gifרקוד נחמד מאוד

אצלינו אוהבים אותו מאוד והריקוד לא קשה

אבישג10

New member
אצל דודו ברזילי בבית-דני

למדנו שם את שני הריקודים - גם אמצע הלילה בכפר וגם באה אליכם. נחמד, קליט, לא התעלפתי... איציק בן-דהן יודע יותר טוב ממה שיצא לו ב"באה אליכם". יש לו ריקודים הרבה יותר מעניינים. הוא תמיד מחבר, לטעמי לפחות, ריקודים קליטים ו"נוחים למשתמש" כהגדרתי, אבל הפעם הריקוד קצת משעמם. בכל אופן, כטבעם של ריקודים שכאלה, כשלא ישמעו את השיר יותר ברדיו, וזה יהיה בקרוב, גם לא נראה את הריקוד יותר. בדיוק ככה קרה להרבה ריקודים שנכתבו על להיטים כמו "הלב" של מאיה בוסקילה (זה לילה סתוי... זוכרים?), ידיעה, הנני כאן וכו'. אני לא מאלה שעומדים בצד גם אם הריקוד לא מדהים, רק לעיתים רחוקות. זה לא המקרה...בינתיים... שיהיה חנוכה שמח, ולא לאכול הרבה סופגניות!!!

למעלה