התלהבות יתר

smalla

New member
התלהבות יתר

אצלנו בבית הספר יש כמה בני 17 שעכשיו מקבלים רישיון לאופנועים והאופנה אצלם זה סוזוקי RMX. אני שואל את עצמי למה? אלה אופנועים שנועדו לשטח בעיקר אבל הם לא עושים נהיגת שטח. קונים אופנוע ב-15 אלף שקל במקום לקנות קטנוע בהרבה יותר זול שמאיץ יותר מהר וסוגר יותר קמ``שים מישהו יכול בבקשה להסביר לי למה הם קונים אותם?

moshem74

New member
אני אענה לך...

כי הוא עושה הרבה רעש....וילדים מתלהבים אוהבים את זה...הם יכולים להרשים איתו בחורות...

moshem74

New member
וגם...

מאותה סיבה גם 90% מהאנשים קונים גיפים...מה אתה חושב שכולם נכנסים לשטח??? הכל זה לרושם.במילים עממיות חרטא.... וגם יש ...זה הכי הורג אותי יש אנשים שיש שרוצים אוטו חדש בכל מחיר אבל אין להם כסף אז הם הולכים לקנות רכב מעאפן כזה...בוא נגיד נחות אוקיי...דייהו או יונדאי או סקודה....במקום להפעיל את השכל ולקנות רכב בן שנה או שנתיים אבל יותר נורמאלי כמו...טויוטה או הונדה או סובארו...אבל לאנשים אין שכל...ואח``כ הם לרוב מתחרטים. מוטיב העדר עובד אצלינו טוב....

ranfin

New member
לגבי החרטה בסדר אבל ...

אני בעלים מאושרים של אקסנט 99, הרכב מתנהג כמו הקארט שלי (שילדה קשוחה כמו בטון). נכנס איתה לפניות בהיגוי יתר ולפעמים בתת היגוי. אמינה הרבה יותר מסוברו, חשכונית בדלק בהוצאות בחלפים ןבטיפולים.

alfa33racer

New member
אקסנטWRX

מעניין מאוד אקסנט מכונית ספורט?? לדעתי הצנועה לא אלא אם כן זו גרסת הראלי יש לה תחושה של מכונית ספורט(פידבק וכיף)? אומנם לא נהגתי באקסנט אבל לא נראה לי שיש לה בולמי גז מעולים דיסקים ברמבו ומערכת פליטה שלא עשויה יציקה מהמפעל(מיינפולד) תראה בטח א]שר שאקסנט תהיה מהירה אם היא תהיה אי פעם מכונית ספורט אני מסופק אין לה עדיין אורינטציה כזו מצטער זו האמת

66

New member
עוד פעם השמצות

לגביי הדייהו זה נכון שהיא נחותה יחסית אבל יש בה שיפור ענק מאז ימיי הרייסר. היונדאי הוא רכב מוצלח מאוד בשביל קהל היעד אליו הוא פונה ובהרבה מבחנים היא לא נפלה מיפניות מוצלחות אחרות. הסקודה כבר כמעט לא סקודה אלא פולקסוואגן והוחכה לכך שהם נתנו לה את הכבוד להיות הראשונה להשתמש בריצפה החדשה של הגולף/פולו האוקטבייה. לסיכום, אלה לא רכבים נחותים אבל כמובן שהכל יחסי

moshem74

New member
נא להירגע חבריה...

הרכבים הקוריאניים ...אני לא אומר שהם זבל או משהו כזה ...הם פשוט נחותים ...כלומר רמה אחת או אפילו יותר ...זה לא אומר שהם גרועים להיפך הם אחלה מכוניות שבעולם אבל אם נשווה אותם לסובארו(דגמי אימפרזה מהדגם הקודם),טויוטה,ניסן,מאזדה...אין מה להשוות לא יעזור....אי אפשר להתכחש לעובדות. עדיף רכב יותר טוב ושנה מתחת מאשר להגיד שקניתי רכב חדש...אבל....

alexsam

New member
אבל......

המחיר שלהם יחסית לאיכות (שאגב הולכת ומשתפרת מיום ליום) הוא מצויין ואם כבר רכב קוראיני איכותי אז למה לא יונדאי קופה (אוטו ממש טוב והמחיר שלו לא גבוה)?! למרות שיש להם (בקוראיה) בעיות ומפעלים פושטים רגל אבל יש את היונדאי ואת הדייהו שהולכים ומשתפרים (קאיה כבר מזמן הפכה למפעל של מאזדה).

smalla

New member
RM איכס

באמת אופנוע מגעיל יקר מדי יחסית לתמורה שהוא נותן

למעלה