התלבטות

yaelma1

New member
התלבטות

אני מתלבטת ומקווה שתוכלנה לעזור אז ככה: אני אמורה להתחיל החודש טיפול חדש אבל בעלי אמור לעבור ניתוח שלא קשור לפוריות אלא לבעיה אחרת שאני מסיבות אישיות לא אומרת מה היא. אמנם זה משהו קל שכרוך ביום וחצי של אישפוז אבל אחר-כך הוא יהיה כמה ימים בבית ואני ארצה להיות איתו. כמובן שנדבר עם הרופא אבל רציתי לשמוע גם את דעתכן האם להתחיל או לא.

ר ו מ י ה

New member
אני חושבת שזה מאוד אינדווידואלי

את מכירה את עצמך במצבי לחץ ואת צריכה לשאול את עצמך האם העובדה שבעלך יעבור ניתוח במקביל לטיפול הפוריות, עלול להלחיץ , להפריע לך או לשבש משהו. אם התשובה היא כן ההחלטה שלך צריכה להיות- דחייה. אם התשובה היא לא הברכה שלי צריכה להיות בהצלחה
ובכל מקרה בהצלחה לאיש שלך בניתוח

ברור שבסופו של דבר, שניכם מחליטים.

דעתי היא לחכות עם טיפול ללאחר ההתאוששות (לא רק פיזית) של בעלך, זו הזדמנות להיות אחת לשני נטו. כמובן שזו רק דעתי. בכל מקרה מאחלת
לניתוח של בעלך ומאחלת גם
בהחלטה ובהמשך
בטיפול....

שירשיר77

New member
מסכימה עם שמחה על התמיכה..

לדעתי מוטב שתהיי איתו בחוויה שלו ותעזרי לו אם יצטרך במה שיעבור עליו. לדעתי, זה יעזור לשניכם לשים דברים קצת בפרופורציה. הכוונה היא להיזכר שיש עוד דברים בעולם חוץ מענייני פוריות. לי זה מאד עזר אחרי הניתוח שלי לעשות את ההפסקה. לפני כן הכל היה פוריות פוריות. אמנם זה נכפה עליי כי הייתי חייבת לחכות אבל זה עזר קודם כל לחזור להיות עם הבן זוג בכל מובן כמו שהיה עד הנסיונות שלנו. עם פחות לחץ וכולי. את מכירה את עצמך ויכולותייך אבל, אולי זו הזדמנות גם עבורך לקחת נשימה לפני התחלת טיפול חדש... שירשיר.

למעלה