התלבטות ...

התלבטות ...

שלום לכולם. ושבת שלום לכולם. קניתי את הספר "בוחרים להרגיש טוב" לפני שנה בערך. קראתי בו. והוא עזר לי קצת. אבל אף פעם לא השתמשתי בתרגילים לאורך זמן. והתחושות חזרו. האם כדאי לי לקרוא אותו ברצינות ולעשות את כל התרגילים ? אני מבקש עצות ממי שקרא את הספר והשתמש בו ברצינות ... תודה מראש. בשאנטי.

שושוצ

New member
כן כן כן, כמובן! אלא מה??

איפה בכלל הספק?!? אגב, לא קראתי את הספר, אבל אתה בעצמך אומר שכשעשית קצת זה עזר לך קצת, ומכאן עולה המסקנה שיתכן שאם תעשה הרבה זה יעזור הרבה!! אבל זה מאוד מפחיד לשנות את החיים...
אפילו אם זה לטובה. זה מזכיר לי אותי... אני עושה מסע רוחני כבר כ 7 שנים במודע, ומי יודע כמה לא במודע... אבל רק בשנה האחרונה החלטתי להתמיד, ורק לפני חודשיים החלטתי לשחרר לחופשי את הספקנית שבי, מתוך המחשבה ש... וואללה... גם אם אני עושה טעות איומה ונוראה, מ ו ת ר ל י לעשות טעויות!!!!!! ובכיין, לא תאמין איזו מקפצה זאת! זה פשוט לא יאומן! הקלה עצומה, BOOST אנרגטי בלתי יאמן, תחושת חופש ושחרור, פרץ יצירתי בלתי נשלט... חייבים להתחייב לתהליך אם רוצים תוצאות משמעותיות! אין ברירה... אבל כמובן, מותר גם לא להתחייב. מותר לעשות מעט, מותר לא לעשות בכלל, מותר לעזוב ולחזור לזה יותר ברצינות כשיותר מוכנים... העיקר: תקבל את עצמך איפה שאתה, ותהיה סבלני עם עצמך. (מישהי חכמה אמרה לי לא מזמן, שעדיף להגיד "אורך רוח", כי המילה "סבלנות" מכילה בתוכה "סבל". לשיקולך
). קבלה ואורך רוח, זה כל הסוד... יאללה צ'או

גמני לא קראתי את ה../images/Emo63.gif

אבל אני בהחלט מסכימה עם שושוצ
עבודת מודעות, או התפתחות או לא משנה איך נקרא לזה, היא משהו יומיומי, וכן - תובעני ומתסכל לא פעם, כי... כמה זמן לקח לנו לגדל את אותן מחשבות ודפוסים שכעת מפריעים לנו? חיים שלמים, לא? אז למה שיהיה קל לעקור אותם ולשתול משהו חדש? ועוד לטפח, לגזום, לעדר וכאלה? לא קל להפוך את החיים לגינה פורחת, כמעט נטולת קוצים, אבל - משתלם!!!!!!!!! אהבתי אגב, את "אורך רוח" במקום סבלנות
אחלה שבוע לנו|יי|

למעלה