התלבטות:

התלבטות:

בס"ד נניח שאני ממש אבל ממש מעולה בעבודה שלי. ונניח עוד שגילו את זה ומתכוונים להכניס אותי כקבועה, אבל על ח-ן מישהו אחר,(וברור שזה על חשבונו- יש מקום רק ל4 עובדים בתפקיד הספיציפי הזה,ולא יותר)לא קבוע,שכנראה לא יפוטר בגלל זה, אבל יאבד את מקום העבודה הנוכחי שלו( נניח יועבר לאיזור אחר)- מותר לי להסכים לקחת את התפקיד?

שאלה לי- לא הבנתי משהו

יש לך תפקדי כבר אצלו, והוא רוצה להעלות אותך בדרגה על סמך מקום העבודה של מישהו אחר? ואם תעלי בדרגה מישהו אחר יפוטר?

הגעתי כעובדת חדשה למקום

בס"ד כדי להחליף עובדת שהיתה בחופש. העובדת אמורה לחזור מהחופש לתפקיד שלה. אני אמורה להכנס לצוות הקיים במקום מישהו שנמצא שם עכשיו. הוא מן הסתם לא יפוטר, אלא רק יתחיל להסתובב בין איזורים שונים, במקום לעבוד קבוע.

הוא עדין יעבוד בחברה

בס"ד ואני נכנסתי כעובדת זמנית, זה לא שבניתי על זה או משהו.

mgb

New member
עני המהפך בחררה..

בס"ד שלום לך ! נקווה שתשאלי בפורום חשוב זה לא רק כקופצת לבקר
.. הביטי, כל עוד שיקולי דעת של המנהלים מכריעה אין כל חשש ואיסור אף לא להחמיר ומותר בוודאות לקבל את התפקיד המיועד. כל מנהל מחוייב בראשית וקודם ליחסי עובד-מעביד לדאוג לעסק שלו ואם הוא רואה יתרון ואפשרות לקדם או לשפר או אפילו סתם נוחות עם עובד זה ולא זה מותר לו ואין זכות לאף עובד (אם לא היה חוזה מיוחד בנידון..) לערער על כך ואפילו לא מה שנקרא בלשון ההלכה: "יש לו עליו תרעומת" או "דין מי שפרע.." ולא ארחיב בהסבר אבל בעיקרון אין שום טענה ולו לחומרא!! כנ"ל כל הנגזר וכל השלכה(תרתי משמע)של עובד בגין כך לא עליך הטענה ואין לך צורך להתלבט ולחשוש שמא את גוזלת פרנסה של מישהו אחר! בכותרת תשובתי כתבתי "עני המהפך בחררה" ומן הסתם שאלת מה זה ומה הקשר.. הכותרת היא סוגיא תלמודית בה נעשה מעשה להקדים מישהו אחר ואז אכן ישנה שאלה היות שאין ההקדמה נובעת משיקולי המנהל או הנותן אלא מיוזמה של אחד המקבלים. ואין זה המקרה שלך!! בברכה מגב

../images/Emo51.gif../images/Emo140.gif

בס"ד עכשיו שמבחינה יהודית זה בסדר, ומבחינה חוקית זה בסדר, נשאר להסתדר רק עם הבעיה המצפונית...

למעלה