התלבטות...

yes name

New member
התלבטות...

ברצוני ללמוד ניהול וכלכלה ואני מתלבטת באיזה מוסד עדיף. יש את אוניברסיטת תל אביב מצד אחד ואת מכללת תל אביב מצד שני, שהיא שלוחה של האוניברסיטה, הבנתי שמי שלומד במכללה מקבל מבחנים של האוניברסיטה והכל די אותו הדבר, רציתי לדעת מה בכל זאת ההבדל והאם מומלץ בכל זאת ללמוד באוניברסיטה? נכון לעכשיו אני ממש נוטה לכיוון המכללה.

H20

New member
למיטב ידיעתי, המכללה האקדמית

ת"א-יפו היא לא שלוחה של האוניברסיטה. כך או כך, אם יש לך אפשרות ללמוד באוניברסיטה, ועוד אחת נחשבת בתחום הכלכלה, למה להעדיף מכללה?

yes name

New member
היא כן שלוחה...

זה בדוק, העניין הוא שכמה שזה נשמע מגוחך, מבחינה חברתית אוניברסיטת תל אביב נחשבת ממש איומה.....

pslia

New member
היא לא שלוחה

יש ביניהם שיתוף פעולה אקדמי, ובשום מקום לא תמצא שהמכללה נחשבת שלוחה של האוניברסיטה.

H20

New member
אני מציעה לך להיכנס לפורום סטודנטים

יש שם הרבה סטודנטים מאוניברסיטת תל-אביב. חלקם אפילו מרוצים מהחברה שם.

double X

New member
אני מקווה שאת הלימודים שלך

תבדוק יותר טוב ממה שבדקת את הנושא הזה. האקדמית ת"א יפו היא לא שלוחה של שום אוניברסיטה, היא מכללה ציבורית עצמאית, שמתאימה את רמתה לדרישות התואר השני של אוני' ת"א (שמתאימות ברובן הגדול לאוניברסיטאות אחרות). מרצים רבים במכללה הם מרצים גם באוני' ת"א, אבל לא רק. מבחינה חברתית- אין מה להשוות אוניברסיטה גדולה לבניין קטן של מכללה (לפחות עד שהיא תעבור ליפו), ואין ספק שיש יתרון עקב כך מבחינת יחס אישי יותר לסטודנטים. עדיין- כדאי שהשיקולים שלך יהיו קצת יותר רחבים. בכל אחד מהמקומות תמצא חברים בסופו של דבר. תסתכל על התמונה הגדולה יותר ותחליט לפי מה שנראה לך מתאים.

למעלה