התלבטות

spacedude

New member
התלבטות

אני רוצה לקנות מחשב נייד בתקציב של 6500ש"ח. שמתי עיין על המחשב הזה. מה שמשך אותי ב lg המשקל היחסית נמוך, 3 שנות אחריות יציאת spdif ואני יש לי אפשרות לרכוש אותו ב 6300ש"ח. ראיתם את המבצע של dell עם המסך רחב ב 7000ש"ח, מישהו יודע איזה דגם? אשמח לשמוע המלצות נוספות, הכי חשוב לי ביצועים. תודה מראש שחר

spacedude

New member
אני שונא לעשות את זה

אבל אין ברירה הקפצה..

Jan22

New member
מה השימושים שלך ?

אופיס ? WORD ושות' ? גרפיקה ? קידודים ? משחקים ? תקנה בהתאם לשימושים , חבל לבזבז כסף על חומרה שלא תשתמש בה ו/או חבל לקנות מחשב שלא יענה לך על הדרישות; הנייד של LG בעל מפרט מצויין ומיועד לשימושים "כבדים" יחסית ,כגון משחקים ברמה סבירה וגרפיקה .

spacedude

New member
השימושים הם לגרפיקה, תכנות,

מעט משחקים וסרטים. אני לא חושב שיש מחשב בעל מפרט דומה ל lg שמגיע לרמה שלו (עד 7000ש"ח) תקנו אותי אם אני טועה, אני לוקח בחשבון גם את תקופת האחריות של 3 שנים עם LG. חשוב לי שיהיה כמה שיותר חזק במגבלות התקציב.

Jan22

New member
בעיקרון ,אתה צודק ...

רוב הניידים בתקציב של 6-7K מגיעים עם שנת אחריות אחת (מלבד מספר דגמים בודדים שמגיעים במבצע פה ושם) - הLG יענה לך על הדרישות אולם מומלץ לשדרג את הזיכרון ל1GB (לצורכי משחקים וגרפיקה) ואת כרטיס המסך דרגה אחת קדימה (הכרטיס לא רע ,כמובן תלוי בסוג משימות הגרפיקה שאתה מתכוון לבצע; כבדות - מומלץ X300 ומעלה ,סבירות אפשר להסתדר עם ה200M).

spacedude

New member
שדרוג ל 1gb יקר מידי לפחות לזמן

הקרוב. מה דעתך על המפרט הזה? אומנם המעבד חלש יותר אבל הכרטיס מסך הוא X600 והמסך רחב.

למעלה