התלבטות..

RunNGun

New member
התלבטות..

בתקופת זרם הדיסקים החדשים הזו אני נמצא בהתלבטות קשה ואני רוצה שתעזרו לי... אז ככה... אני עובד בחברה החדשה של אבא שלי ביחד עם אחי ומרוויח 100 שקל על כל עבודה במחשב (שנאמר "...כסף קל, דרך מהירה להשגה...") בינתיים קניתי Gorillaz יש לכם המלצות לעוד דיסקים אבל דיסקים שאפשר להשיג בכל החנויות... אני כעיקרון אוהב ראפ לא יותר מדי כבד ובמיוחד ראפ ישראלי... אז אם יש לכם המלצות תעזרו לי PEACE RunNGun שמקווה שהאנשים הטובים שיש כאן יעזרו לו

noodle

New member
אוקיי יש לי כמה...

אז ככה- אם בעיניין היפ-הופ מומלץ מאוד רוטס מאנובה החדש: run come save me. אלבום יפיפה, מושפע מכל מיני סגנונות בינהם ראגא ואלקטרוני. אני משערת שיש לך את KLR הראשון של סאיאן סופה קרו. אם לא אז כדאי. ראפ צרפתי משובח ומלא הומור. ויל אי. אם. מההרכב black eyed peas הוציא אלבום סולו מצוין עם המון גרוב. בילאל- הזמר שהתארח אצל גורו (בין השאר) הוציא גם אלבום סולו ראשון first born second- עם היפ-הופ אבל לא רק. אלבום מושלם. בנוגע לסול פאנק ושחור מאוד: האלבומים של ג´יל סקוט, אינדיאה איירי, אורסולה ראקר. מקווה שעזרתי peace noodle

בועית

New member
זה ראפ לא כבד מדי ?

נו באמת, אמנם אין לי הצעות טובות יותר אבל אם אתם מתנדבים לעזור למישהו אז אל תסבכו לו תחיים. הכוונה הייתה טובה אבל לדעתי לא מתאימה למה שהוא ביקש.

בועית

New member
בעצם ...

איך אפשר לדעת למה אתה מתכוון כשאתה אומר "ראפ לא כבד מדי"? תבחר כמה שירים ששמעת לאחרונה ואהבת ופשוט תלך לחנות דיסקים ותבקש לשמוע שם את כל האלבום - את רובו לפחות. ואז תחליט אם זה מתאים לך.

אהמממ

הצעה מעולה שנשמעה קודם היא האלבום של בלאק אייד פיז, אחד מאלבומי הראפ היחידים שלא נושאים תווית של parents advisory - explicit lyrics מה שכבר מייחד אותו , ולדעתי לטובה... ועדיין לא הכרתי אף בנאדם שלא אהב את האלבום הזה...... כמובן שתי אלבומי חובה שיצאו בזמן האחרון הם Jay Z - BluePrint Adam F - Kaos אם אתה אוהב שילובים עם רוק ממליץ מאוד מאוד על Rage Against The Machine Alex

למעלה