התלבטות

bat-el

New member
התלבטות

שלום. אני מצויה בפרשת דרכים ועלי להחליט על נושאים רבים בחיי. בת 26 ילידת 10 יולי 1975. סיימתי רומן ארוך עם יליד 6/10/72 . משך חודשים ארוכים ניסיתי לחזור אליו, וחלמתי רק עליו אך הוא - לא רצה. בחודש האחרון פגשתי יליד 29/1/74 שאיתו מתחילה אהבה שמשכיחה את כאב העבר. יחד עם זאת גם החבר מהעבר רוצה לחדש את הקשר וללכת למשהו רציני(חתונה).אני מתמרנת בין שניהם וממש מתקשה להחליט. לא רוצה לעשות טעויות ולהשאר לבד ורווקה... כמו כן אני אמורה להכנס לדירה חדשה, כל אחד מהם מבקש שאבטל את זה ושאבוא לגור איתו. נשמע כמו "צרות של עשירים" אבלכל כך קשה לי להחליט, לפגוע בשניהם ובעצמי. מה לעשות?! המאזניים או הדלי? ואולי אף אחד לא מתאים???

מצטער, אבל.. רק הלב יחליט

ולא הכוכבים. ההתלבטות היא בהחלט חלק מהמקום הרגשי בו את נמצאת כרגע, אבל נסי לחשוב אם אותו בחור אותו רצית בעבר, רוצה לחזור רק כי הוא מרגיש שאו טו טו הוא מאבד אותך באמת.. נראה לי שהקוד ההוא של שניכם קצת נגמר, וכרגע שניכם רוצים לחדש אותו ממקום של ניתוק, ולא של חיבור. למרות שאני חושב שנתינת עצות ממקום כזה אינה באמת מענייני, הייתי מעניק מחשבה נוספת ורצינית יותר לבן הזוג החדש, ולא לקודם איתו הקשר הסתיים, והוא מופעל כעת מעצם העזיבה. לכי קדימה, יקירתי : מה שהיה בעבר, כבר קיבל את ההזדמנות שלו, ומן הסתם גם יהיה שם בעתיד עם תחליטי אחרת.. אבל כל זה הוא כמובן להחלטתך. אז.. בהצלחה.

למעלה