התלבטות.

ailag

New member
נראה לי שלא

בAFFA סירבתי לקבל יותר מחצי דיסק עם SPIN היה לי את כולו צרוב הרבה לפני שהוא יצא. בשני המקרים היה לי את הדיסק כדיסק, בAFFA יצא יותר טוב, כי הרגע שקיבלתי אותו בדואר (שלחו לי אותו מאוסטרליה והוא הגיע יום לפני שיצא באירופה) ושמתי בדיסק באמת היה יפה. אפילו ששמעתי חצי מהשירי, עדיין היו שם חידושים. בTATS שומעים ב i like the way שזה שיר שמתאים הרבה להיות חלק מרצף של דיסק (אם דארן עשה בשכל וכתב שירים שמתאימים להיות רצף) במידה מסוימת אני מרגישה הפסד ששמעתי אותו בנפרד. אני בעד לחכות.

RayGun

New member
נכון

יש שירים בדיסקים, שהם בדרך כלל לא אלו שמוציאים כסינגלים, שיש להם קסם מסויים בסדר שהם מסודרים באלבום, בגלל זה קוראים לזה אלבום אגב גי זו יצירה אחת שמפורקת לכמה שירים, וכשהם ביחד בסדר שהאמן בחר לשים אותם, יש להם תחושה שהם מעבירים ואווירה מיוחדת לדיסק (כמובן אם האמן על רמה, ואין ויכוח שדארן על רמה P: ואז כששומעים הכל ביחד רצוף זו התמונה שקולטים מהאלבום. כשאני שומע שירים בנפרד קודם הם נשמעים לי לא מתאימים ולא קשורים לדיסק ושונים כי כבר קישרתי אליהם דברים אחרים... ליבי, את כועסת עלי בגלל מה שרשמתי? כי את מחוברת ולא מדברת איתי.......
:(

SC0RPi0NS GiRL

New member
ברור ששווה לקנות

אם את כזו גרופית של דארן למרות שלצרוב הכי שווה חחח אפילו אם שמעת כבר אז מה?! אם יש לך את האפשרות לשמוע את כל האלבום ועוד לפני כולם אז סבביישן בהחלט!

Lost Lullaby

New member
אבל זה לא רק לשמוע..

זה פשוט יהיה לי את כולו על המחשב ואני אחרוש עליו. ואז אין שום התלהבות בקניית המקורי, ודארן וסבג' אלו האומנים היחידים שלא משנה מה ייצא להם, אני אקנה מקורי, מתוך כבוד והערכה אליהם. למשל, יש את המזליסטים שגרים בחלקים מסויימים של אוסטרליה\ ארה"ב\ אנגליה, שיכלו ללכת לListening Parties, שזה בעצם הופעה קטנה של דארן עם כל השירים מהאלבום החדש
. לזה לא הייתי מתנגדת, כי זה לשמוע חד פעמי.. כשיש לי את זה על המחשב אני אחרוש על זה
. ואני לא גרופית, תודה רבה
גרופית זה "יאאא איזה כוסון1$!%!!%@%! דארן/דניאל תעשה לי ילדד!!!111"

Lost Lullaby

New member
../images/Emo2.gif

אני לא שומעת דארן וSG בגלל איך שהם נראים, אלא בגלל איך שהם נשמעים
יש לך הגדרה אחרת לגרופית?

SC0RPi0NS GiRL

New member
אהה אופסי

חשבתי שהתכוונת שיש לך את האפשרות לקנות את המקורי חחחח אז לא שווה יותר לקנות את המקורי אפילו אם זה יהיה עם כולם....

AGENT SHESH

New member
ברור שלשמוע ישר../images/Emo70.gif../images/Emo73.gif

מה לעשות? אני פיראט, ואין לי כסף לקנות מקורי... אם היה לי כסף - הייתי קונה גם את SPIN... אז בכלמקרה לא אקנה את הדיסק מקורי..
אז כנראה שארצה לשמוע את זה ישר...

למעלה