התלבטות...

צומיש

New member
התלבטות...

טוב החלטנו ואני חבר שלי לטוס למזרח ל-56 ימים מאוגוסט עד אוקטובר אנחנו בני 20+ העניין שהוא היה כבר בתילאנד ואני לא הייתי במזרח אף פעם... עכשיו אני דיי מפונקת ולא יודעת במידה מסויימת פוחדת "שזה גדול עלי"
בכל מקרה ההתלבטות שלנו זה בין:
תילאנד+הודו
הודו |תילאנד+ נאפל
תילאנד +בורמה/לאוס
סין אז מה אתם אומרים.. אולי תעזרו לי להחליט או תתנו לי קצת מידע בנושא.. כנ"ל גם מה הסיכונים חיסונים או כל מידע... תודה רבה לכולם

sela v

New member
סיכונים?

לא הבנתי בדיוק את השאלה שלך. לפי דעתי כל אחד מהמקומות מתאים לטיול, ואני לא יודע בדיוק איך את רוצה שנעזור לך בדיוק?

צומיש

New member
חיסונים...

אילו חיסונים בדיוק צריך לתילאנד ונאפל משהו כמו 56 ימים.. וכמה זמן לפני צריך לעשות אותם?

sela v

New member
יש בקישורים

קטגורית בשם בריאות, ויש שם קישור לדף של משרד הבריאות בו רשום בדיוק אלו חיסונים צריך לכל מדינה. יותר קל זה ללכת לאחד מהמרפאות בהם מקבלים חיסונים או משרד הבריאות והם ידריכו אותך בנושא, ויתנו לך את החיסונים המתאימים. עדיף להתחיל לפחות חודש לפני הטיול עם החיסונים, כי יש חיסונים שצריך לקחת יותר מפעם אחת.

rinatsc

New member
גם אני נוסעת

בסין הייתי וזו הארץ הכי קשה לטיול. עדיף לטייל בה בספטמבר. באוק. את כבר מוגבלת לאיזורים דרומיים. דרום אסיה הוא יעדי הקרוב מספטמבר. לפי מה שבדקתי לא קשה לטייל שם, אבל קל או קשה תלוי גם באופי הטיול. נראה לי שכל מה שתבחרו יהיה טוב, ותמיד אפשר לחצות את הגבול ולעבור לארץ אחרת. נאפאל לפי בדיקתי, מתאימה לטיול רק באוק.-נוב. וכרגע יש שם בעיות של התקוממיות וצריך לבדוק את המצב הבטחוני לפני שנוסעים. כנ"ל גם לגבי לאוס.זכרי שלכל מקום שתגיעי כבר הגיעו מטיילים לפנייך, ואין ממה לפחוד. סעי ותהני.

למעלה