התלבטות

התלבטות

יש לי תואר ראשון במנהל עסקים. אחרי כמה שנים של עבודה בשירות לקוחות ומכירות, אני רוצה להחליף כיוון לדברים שיותר מעניינים אותי. ישנם 2 תחומים שכרגע אני חושב עליהם, ודי מתלבט. הראשון הוא מינהל עירוני/ציבורי. אם אפשר לתת לי קצת כיוון איפה ניתן ללמוד, מה התכנים באופן כללי וכו'. השני הוא מנהל בתי מלון. יש את Cesar Ritz University שאני לא מכיר בכלל, אז הייתי רוצה לשמוע אם מישהו מכיר אותם ויכול לספר עליהם קצת.

מינהל ציבורי

תוכנית מצטיינים במדיניות ציבורית. תואר שני שנתיים לימודי יום תואר ראשון 02/5882882 הר הצופים 91905 אונ' עברית, פקולטה למדעי החברה, י"ם פרטי מסלול תשס"ה בחוג למדע המדינה: א. התמחות במינהל השלטון המקומי. ב. התמחות במינהל ומדיניות ציבורית למנהלים בעלי נסיון ניהולי מעשי. יום בשבוע. תואר שני שנתיים לימודי יום תואר ראשון 04/8240325 דרך אבא חושי 31905 אונ' חיפה, פקולטה למדעי החברה פרטי מסלול תשס"ה מוסמך במדיניות ציבורית - תוכנית למנהלים. 12 חודשים, הלימודים מרוכזים בימי ה' ו-ו'. מיועד לממלאי תפקידים בכירים במינהל הציבורי בעלי נסיון מעשי. תואר שני שנה אחת לימודי יום תואר ראשון ונסיון בתחום 03/6405550 ת.ד.39040 רמת אביב 69978 אונ' תל אביב, פקולטה למדעי החברה פרטי מסלול תשס"ה - תואר שני שנתיים לימודי יום תואר ראשון 03/6405550 ת.ד.39040 רמת אביב 69978 אונ' תל אביב, פקולטה למדעי החברה פרטי מסלול תשס"ה במחלקה לכלכלה: מגמת כלכלה ציבורית ופוליטית. ראו כלכלה. במחלקה למדע המדינה: מגמת מינהל ציבורי ומדיניות ציבורית. ראו מדע המדינה. תואר שני שנתיים לימודי יום תואר ראשון 03/5318520 52900 אונ' בר אילן, פקולטה למדעי החברה, רמת גן מידע נוסף במוסד תשס"ה מינהל ומדיניות חוץ. מיועד לעובדים בשירות הציבורי בעלי תואר ראשון. למתקבלים מלגה שתכסה את מרבית שכ"ל. הלימודים יחלו בסמסטר ב'. יום בשבוע. תואר שני שנתיים לימודי יום תואר ראשון ונסיון בתחום 08/6472788 ת.ד.653 וולפסון 4 84105 אונ' בן גוריון, בי"ס לניהול, באר שבע מידע נוסף במוסד תשס"ה שם החוג: מינהל ומדיניות ציבורית. המגמות: כלכלה פוליטית של מדיניות ציבורית. מדיניות עירונית ואזורית. (התוכנית רב תחומית). תואר שני שנתיים לימודי יום תואר ראשון 08/6472788 ת.ד.653 וולפסון 4 84105 אונ' בן גוריון, בי"ס לניהול, באר שבע

מינהל ציבורי

מטרת הלימודים בבי"ס לסייע בפיתוחה של עתודת המנהיגות המקצועית של המגזר הציבורי בישראל, כאליטה רחבת אופקים, אחראית ויוצרת. לאור זאת, ישאף בית הספר להעניק לתלמידיו כלי חשיבה, מחקר וניתוח הדרושים להשתתפות אפקטיבית בתהליך של פתרון בעיות ציבוריות, להקנות לתלמידים יכולת להתמודד עם מציאות מורכבת ולהשליך רעיונות מופשטים על מצבים קונקרטיים. תוכנית הלימודים לתואר מוסמך הינה תוכנית רב-תחומית, שבמרכזה לימודי "ליבה" שמטרתם להקנות את הרקע המושגי והרעיוני הדרושים לעיסוק מקצועי ברמה גבוהה במדיניות ציבורית ולהתפתחות מקצועית מתמדת. לימודי הליבה שואפים להקנות את הרקע הדרוש בתחומים הבאים: כלכלה, משפט, ארגונים, פוליטיקה, החברה הישראלית, אתיקה, מינהל ציבורי וניתוח מדיניות. השיעורים יתקיימו הן במתכונות המקובלות והן במסגרת של סדנאות לימוד מרוכזות. בתוכנית הלימודים יושם דגש מיוחד על לימוד דרך ניתוח אירועים, סימולציות והתמודדות עם בעיות מעשיות. הלימודים נועדו להכין את התלמידים המעוניינים בכך ללימודים לקראת תואר שלישי במדיניות ציבורית. הם יתקיימו במסגרת המסלול המחקרי (המאפשר המשך לימודים לתואר שלישי), מעבר לדרישות כל אחד מן השיעורים בנפרד, התלמידים יידרשו להשתתף בפרוייקט סיום ולהגיש עבודת מחקר מצומצמת (שהצלחה בה היא תנאי הכרחי לקבלה ללימודי דוקטורט).

למעלה