התלבטות....

Marblehead

New member
התלבטות....

אני ממש ממש מתלבט אם לנסות לממש את הפנטזיה שלי(סקס עם צעירה)...כמובן שמדובר על סקס בהסכמה... מה דעתכם...???

liora1

New member
התלבטות גם אצלי

נשואה בת 40. זוגיות טובה, כך גם הסקס. בעלי הוא הגבר היחיד בחיי. בזמן האחרון הולכת ומתגבשת אצלי החלטה להגשים את הפנטזיה. רוצה להכיר אישה בת גילי, או מבוגרת ממני במעט. רוצה קשר שהבסיס שלו יהיה חברי אך גם מיני. רוצה לשכב עם אישה, רוצה להכיר את התחושה ולדעת איך זה לענג אישה אחרת. רוצה אהבה עדינה עם הרבה רוגע, רוצה למצות את הרגעים איתה. האם יש כאן מישהי במצבי שחוותה זאת? שמפנטזת כמוני?

0rtu

New member
תגובה לליאורה

אני בת 35 ומבינה בדיוק ל מה את מדברת אצלנו זה קצת שונה לי יש את הפנטזיה הזאת כבר כמה זמן והחלטנו אני ובעלי לממש אותה וכך דרך הצ'ט הכרנו בחורה ועשינו סקס בשלישיה ואני רוצה להגיד לך שלענג אישה זה ואווווווווו וכמובן שאישה מענגת אותך זה מדהים

Big Gun

New member
אבל המרוויח העיקרי...

אני חושב היה בעלך.

לורי אהבת נשים תמיד עדינה יותר

לורי קראי את מה שכותבת אילנה בת ה19 האהבה בין הנשים היא עדינה יותר ללא ספק אך כמי שהורגלה לאהבה בין גבר לאישה מגיע רגע שהתשוקה עולה וחסר במגע הגברי אם כבר עדיף לשלב את זה עם בעלך להוסיף אשה לשניכם , ככה זה לא סוד אלא חוויוה משותפת וגם הוא יהנה לראות אותך נהנת מהאשה השניה התשוקה שלו תעלה , את לוקחת סיכון כי זה עשוי למצוא חן בעיניו תחשבי על זה ממה שדברתי עם מי שהוא מנוסה , גם בחילופי זוגות מעדיפים גבר ואישה ולא כולם עם כולם מאחלת לך הנאה

מה ההתלבטות? הגיל הצעיר? כמה צעיר?

זה מאוד מצחיק. אני יכולה לתאר איש זקן ממש שרוצה לשכב עם נערונת. נער בן 15 בהתפרצות הורמונאלית שנכנס לכאן ושותל את ההודעה. איש נשוי בגילאי הארבעים שרוצה לחוות אישה צעירה ואולי בתולה. בקיצר, הסבר ונמק היתה כותבת המורה עליזה.

Marblehead

New member
הסבר קצר...

הגיל הוא 15 + ואני מאוד חושק לקיים יחסים עם נערה בגילאים האלה...

*g99

New member
שאלה,

אתה מבין ש 15+ זה עדיין גיל צעיר בשביל לקיים יחסיי מין..בגיל הזה ההחלטות נעשות ברוב המקרים בגלל לחצים כלשהם. אני לא מדברת על המושג קטין,שזה בכלל נושא אחר.. הסכמה או לא,יש פה משהו שהמימוש שלו מדליק לי מנורה אדומה מאוד. אני חושבת כנערה,מה הלחץ? למה למהר?? גם כשאני הפכתי כבר לאישה לא מיהרתי..זה שהיום הנערות (לצערי) מאבדות את בתולהן בגילאים האלו ממש מעציב אותי. אהה כן,אולי זה ישמע לך או לכם מוזר,אבל אני עדיין מאמינה שהראשון צריך להיות מיוחד..יענו הנסיך עם הכוכבים שרואים בפעם הראשונה תאמינו לי שזה עובד אם רק מחכים ל"אחד". זו דעתי,יש פנטזיות שצריך לממש ויש כאלו שצריכות להמשיך להיות כפנטזיה בלבד.

אההה. או קיי. פנטזיות נעדרות עמידה

בחוק.קטינה וכאלה. מעבר לכך, מתחבר לי ללוליטה- הסרט. ובמציאות. מממ ...אולי מה שמושך זה הגוף הבוסרי והרוח המעריצה של קטנטונת שכזו.ובסוף היא תעשה שיעורים בתושב"ע ותנפח מולך בלון מהמסטיק.

למעלה