התלבטות

liran610

New member
התלבטות

אז ככה כבר רשמתי פעם בפורום הזה ורשמתי את הבעיה הפורום סדירים אבל בטח אתם יודעים יותר פרטים עקב החחלטה שבגיוס שלי בנות עושות שנתיים יוצא שאני משתחררת אחרי החופש הגדול (סוף ספטמבר) ולדעתי יש יותר אופציות של עבודה באילת ועבודה בכלל לפני החופש הגדול ולא אחריו.אם אני טועה תקנו אותי חשבתי להירשם למכינה כדי שיקצרו לי תשירות ואח"כ לבטל,אבל הבנתי שהצבא ממש עוקב אחרי זה אפשרות של לצאת על קב"ן אפילו שאומרים שזה לא עובר הלאה אני לא אנסה. ועלתה האפשרות להתחיל להוציא כל הזמן ג ככה שהם יפלטו אותי בעצמם. אגב עוד שלושה חודשם שהוסיפו קצת מעצבן אבל לא הכי נורא בעולם אבל הקטע הזה שאני משתחררת בזמן שאין עבודה זה קטע ממש מסריח

PooKiPsiT

New member
אז נעודד אותך קצת...

אין עבודה גם בקיץ!
את מוזמנת לדפדף אחורה בפורום ולראות את כל שירשורי הקיטורים על החיילים והחיילות המשחוררים כאן שמתלוננים על כך שאין עבודה... אבל אם כבר ההגיון אומר שבקיץ תהיה פחות עבודה מבחורף, כיוון שבקיץ יש גם את התלמידי בית ספר שמחפשים עבודה בחופש הגדול. קחי בחשבון שגם אם תצליחי להשתחרר אחרי שנה ותשע זה יהיה בסוף יוני (לפי החישוב שלי לפחות) ולא יתן לך יותר מידי יתרון של זמן על התלמידים. כשהם חוזרים ללמוד בספטמבר בדר"כ מתפנות עבודות. אלא אם כן את רוצה לעבוד במלון באילת ואז סביר באמת שיחפשו יותר עובדים בקיץ. ובקשר לגימלים - להוציא כל כך הרבה גימלים עד כדי כך שישחררו אותך נשמע לי קצת בעייתי לזייף. זה כולל מן הסתם הרבהא ישפוזים ובדיקות, ואם יעלו על זה שאת גרמת לעצמך משהו בכוונה בשביל להוציא גימלים זה לא יהיה טוב.. לא יודעת מה קורה עם לימודים אבל להוצי אאת עצמך על 21 בשביל שלושה חודשים מסכנים נראה לי סתם בזבוז. לא ממש ברור לי מה כל כך דחופים לך השלושה חודשים האלה. העבודה תחכה.

TheWhiteTigris

New member
אז נעודד אותך עוד קצת...

באילת תמיד יש עבודה. במיוחד עכשיו, בתקופה הזאת, שהם זקוקים כל כך לישראלים (שיחליפו את העובדים הזרים). שמעתי אפילו, שמלון קלאב הוטל (אילת) מציע שכר של 22 ש"ח בשעה (ולא שכר שעתי של 18 ש"ח כמו שאני ועוד מתחילים רבים סובלים)...

marysia

New member
קודם כל להשחרר

מוקדם בגלל זה בקיץ -למה לא משנה הכל תפוס ! וכדי שיקבלו אותך למכינה את צריכה לשלם אותה מראש ואז רק הצבא יאשר לך קיצור שירות! תתשחררי בשקט בלי לחץ חוץ מזה שדווקא הרבה משרות מפנות באוקטובר כי יש הרבה סטודנטים שחוזרים ללימודים ויהיה איפה לעבוד אם לא תהיי מפונקת.

למעלה