התלבטות

Admini

New member
התלבטות

יש לי רכיב שמציג את הפרטים של פורום (שם, מנהלים, עמודים וכו', כמו פה בתפוז) אני מציג אותו במלא עמודים וכל פעם צריך לשלוף הכל מחדש מה-DB. יש שיטה יעילה יותר ? קאש לא יעזור, כי הוא מקבל פרמטרים דינמית ב-Page_Load ולא שולף אותם בעצמו... (אני לא משרשר כי נדמה לי שהשרשור הקודם שלי עבר את ה-72 שעות.... עם יובל וגלעד הסליחה... ואם כבר, אז תנו לשרשור ההוא לגווע... אל תשרשרו אותי שוב
)

gilad g

New member
קאש _מאוד_ יעזור ../images/Emo13.gif

מה מונע ממך לשמור את הערכים בקאש בתור Hashtable

gilad g

New member
Hashtable

כדי לפשט (מאוד) את הענינים, hashtable היא בעצם מערך, שבו האינדקס איננו מספר, אלא סטרינג
יתרה מזאת, האיברים אינם מסודרים בה בסדר כלשהו (כלומר, הם כן, אבל בסדר פנימי מוזר כזה...). לינק לרפרנס בMSDN, שכולל דוגמאות

gilad g

New member
...ושכחתי לתת דוגמא שמתאימה לך:

//This code is C#, translating it into VB.NET shouldn't be a problem.. public class StuffFromCache { public HashTable Forums { get { if(Cache["Forums"]==null) return new HashTable(); else return (HashTable)Cache["Forums"]; } set{ Cache["Forums"] = value; } } } //.... and somewhere else: StuffFromCache sfc = new StuffFromCache(); sfc.Forums.Add("831", "Dot net"); sfc.Forums.Add("130", "ASP"); //..and loading the values: string something = sfc.Forums["831"];​

למעלה