התלבטות

התלבטות

שלום לכולם, אני חדש בפורום שלכם, ולאחר שהמלצתם לי לא לקנות מצלמה "צעצוע" ללא שם, החלטתי לקחת את הנושא לידיים ולחקור אותו לעומק. עכשיו, לאחר שלושה ימים גדושים בקריאת מאמרים(באנגלית,מה שהצריך ממני הרבה מאמץ והיצמדות לבבילון) על כל סוגי המצלמות הקומפקטיות, הגעתי להחלטה לעלות את התקציב וללכת על משהו יותר מתקדם ואיכותי. ועל כך תודתי. כרגע אני מתקשה בבחירה בין הסוני DSCP72, האולימפוס C4000, הקנון A70, והניקון 3100. למרות לילות ללא שינה באינטרנט, עדיין איני יודע במי לבחור. חשוב לי בעיקר תמונות בחושך,ותמונות תוך כדי תנועה (אופנועים במסלול לדוגמא). מישהו יכול לעזור..........?! תודה מראש, דני.

שכחתי לציין

שאיני מבין כלל בצילום, ולכן לא יודע אילו נתונים לחפש במצלמה. ושאני נוטה דוקא לכיוון הסוני. הכיוון נכון לדעתכם???

תעלה מאפיינים של המצלמות - בקישור

לסוני יש הרבה משתמשים מרוצים.קראת חוו"ד שלהם לגבי הדגם? הבעיה היחידה היא כרטיסי הזכרון היקרים יותר והמיוחדים רק לדגמי סוני (אבל זו הוצאה שלטווח הארוך מתקזזת) וגם לאג טיים ארוך בחלק מהדגמים.

גילהבי

New member
היבט שלא מצויין פה בד"כ זה עניין

השירות. למשל המקרה שאני נתקלתי בו - שאין בארץ בעצם שירות טכני למצלמות קודאק (כמו שאמרתי, החברה שולחת לחו"ל לטיפול) לגבי סוני אני פשוט פוחדת לרכוש את המצלמה הזו עקב שירות רע, ממש רע, שנתקלתי בו בעבר עם מוצרים אחרים של סוני (במקום העבודה שלי) היבט השירות לדעתי הוא מאד חשוב. גם אני מתלבטת כרגע לגבי קניית מצלמה ועל סוני באמת שמעתי וקראתי דברים טובים. והנה, אני ממש מתלבטת רק בגלל השירות.

קראתי את חוות

הדעת של המשתמשים ובגלל זה נטיותי אל הסוני. לגבי כרטיסי הזיכרון, לקחתי לתשומת ליבי וגם הבנתי את היתרון של גודל הכרטיס(עד 1 ג'יגה) לעומת חיסרון המחיר הגבוה. שאלה נוספת מה זה לאג טיים,ולמה הכוונה תעלה מאפיינים בקישור.

orinu

New member
לאג טיים - פרק הזמן מהלחיצה עד

לצילום עצמו במצלמות דיגיטליות (גם היותר משוכללות שבהן) מדובר בפרק זמן ארוך יחסית (נניח חצי שניה) למצלמות פילם אין לאג טיים בכלל להעלות מאפינים בקישור זה לתת לינק לעמוד שבו אפשר לקרוא את מאפיני המצלמות שאתה מעונין בהן. כך יהיה קל יותר (ומדויק יותר) להמליץ

גיזמו אולי אתה

בתור חבר לפורום האופנועים, תוכל לעזור לי בהתלבטויות??????

למעלה