התלבטות

התלבטות

לא נכון להשתוקק. צריך לקבל הכל כמות שהוא, בשלווה. למרות זאת אני מצויה בעיצומם של טיפולי פוריות, לילד נוסף, וחווה במלוא העצמה את האכזבה והכאב כאשר מגיע כשלון. לא מסתדר לי המשפט השני ביחס לראשון (אני מאד מאמינה בראשון). השבוע קראתי מתוך ספר המתים הטיבטי על תפילה הנאמרת בתקופת הברדו, במטרה לעזור לנשמה לעבור הלאה, ולא להתגלגל שוב. פתאום נבהלתי: אני הרי מייחלת כל כך לנשמה חדשה, שתתקיים בגופי (ואח"כ מחוצה לו). לא יודעת איך ליישב הסתירה בין שני דברים שלכאורה כל כך מנוגדים. רעיונות?

כי

גם תשוקה לילד היא תשוקה. כי כשעושים את זה בהוראת רופא ובסיוע עזרים אלו ואחרים זו איזושהי התערבות בזרימה הטבעית של הדברים. נכון, אם אמור להיות ילד לפי איזשהו חישוב קרמטי אז יהיה , ואם לא- לא. האנרגיות המנטליות מושקעות בכל מקרה. ובעצמה כזו ששונה מההתנהלות הרגילה שלי.(LET GO וכו,) כי בפעם הראשונה השבוע הייתי כל כך נסערת שלא הצלחתי להכנס למצב מדיטטיבי רגיל.

darmha

New member
אז מה הבעיה?

יש תשוקה = יש סבל. זה את כבר יודעת בראש וחווה עכשיו בחיים. זו האמת של העולם הזה. אז LET GO מלמד אותנו קבלה של תשוקה וסבל. LET GO אמיתי הוא גם חופש מ- LET GO. כלומר LET GO ו- 100% לעשות את מה שעושים [ JUST DO IT] הם אותו דבר. אם החלטת להביא ילד לעולם [חיזקו ואימצו את ובן זוגך] אז תעשו את זה. אל תשפטי את הרצון הזה. אל תשפטי את היכולת להיכנס או לא למצב מדיטטיבי. פשוט תעשי את זה. ועוד נקודה חשובה. הדרך הגדולה היא שלך. התרגול המדיטטיבי מלמד אותך להיות צלולה מרגע לרגע. אבל את זו שמעכלת דרך המיינד הצלול הזה את החיים האלה. בוחרת בדרך שלך וחיה את תוצאותיה. אין דבר או אדם בעולם הזה שהוא טוב או רע לכשעצמו, השאלה היא תמיד מה התפקוד שלו בעולם הזה. בדומה, תשוקה זה לא רע. השאלה היא השתוקקות למה? אם אמא קשורה לילדה שזה עתה נולד, זה טוב או רע? זה נגד הטבע? אם הילד [או הילדה] העתידי יהיה אדם גדול שיעזור לכל העולם הזה. אז הסבל עכשיו היה טוב או רע? בזן אומרים: זה דומה לשתיית מים. פרה שותה מים זה הופך לחלב. נחש שותה מים זה הופך לארס. בברכה, יובל

למעלה